اعترافات مرکل درباره جنگ روسیه و اوکراین-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

اعترافات مرکل درباره جنگ روسیه و اوکراین

صدر اعظم پیشین آلمان اعلام کرد وی از معاهده مینسک برای خرید زمان به منظور آماده کردن اوکراین برای جنگ با روسیه استفاده کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۴ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۰۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، آنگلا مرکل، صدر اعظم پیشین آلمان اعلام کرد وی از معاهده مینسک برای خرید زمان به منظور آماده کردن اوکراین برای جنگ با روسیه با وجود تلاش‌های مسکو برای بازگرداندن صلح به کی یف استفاده کرده است.

 

راشاتودی در گزارشی اعلام کرد: غرب همچنان مدعی است که می‌خواهد صلح در اوکراین برقرار شود. اما آیا این تمامی واقعیت است؟ فرانسه و آلمان که دو کشور ضامن معاهده صلح مینسک بین روسیه و اوکراین در سال ۲۰۱۷ بودند متعهد شدند که به خشونت‌های کی یف ضد مردم دونباس پایان دهند. اما این موضوعی بود که هرگز روی نداد.

 

نه تنها خشونت‌های کی یف ضد مردم این منطقه همچنان ادامه یافت بلکه آن‌ها به تسلیح گردان‌های نئونازی آزوف ادامه دادند. چرا آن‌ها در حالیکه ابزار لازم را برای ایجاد صلح و آرامش در اختیار داشتند همچنان به آماده کردن اوکراین برای جنگ با روسیه ادامه دادند؟ ما باید درک بهتری از آنچه که در جریان است داشته باشیم. آنگلا مرکل صدر اعظم پیشین آلمان در مصاحبه اخیر خود به این موضوع اذعان کرد که او از توافق نامه صلح مینسک برای آماده کردن اوکراین برای جنگ با روسیه استفاده کرده است.

 

در بخشی از مصاحبه مرکل آمده است: ما معتقد بودیم که می‌توانیم با معاهده مینسک برای اوکراین زمان را بخریم و آن را بهتر برای جنگ با روسیه آماده کنیم تا بهتر در برابر حمله روسیه مقاومت کند.

 

کارشناس راشاتودی در این باره می گوید: پس از امضای توافقنامه پاریس برای پایان دادن جنگ جهانی دوم کشور‌های محور تصمیم گرفتند که از آن به عنوان ابزاری برای یک جنگ دیگر استفاده کنند. پترو پوروشنکو رئیس جمهور پیشین اوکراین اعلام کرد که از معاهده مینسک به منزله ابزاری برای خرید زمان برای آماده شدن بیشتر نیرو‌های اوکراینی توسط ناتو استفاده شد. این در حالی بود که این توافق برای ایجاد صلح و آرامش در منطقه دونباس بود.

 

پترو پوروشنکو، رئیس جمهور پیشین اوکراین گفت: معاهده مینسک ۴ سال و نیم زمان را در اختیار اوکراین قرار داد تا نیرو‌های خود را تقویت کند. این همچنین به اوکراین اجازه داد که اقتصاد خود را تقویت کند. این موضوع به ما اجازه داد که نیرو‌های خود را در کنار نیرو‌های ناتو آموزش دهیم. این امر به ما اجازه داد که بهترین نیرو‌های نظامی را در شرق اروپا بر اساس معیار‌های ناتو آموزش دهیم.

 

از سال ۲۰۱۴ آمریکا توانسته است که ۲۱ میلیارد دلار به اوکراین کمک نظامی کند. اوکراین در عمل به پایگاهی برای ناتو در نزدیکی مرز‌های روسیه بدل شد. غرب به جای جلوگیری از جنگ بر روی دامن زدن به آن تمرکز کرد. غرب به آغاز جنگ کمک کرد. در این حال روسیه بار‌ها هشدار داد که کی یف در حال نقض مکرر معاهده مینسک است.

 

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت: بحران داخلی در اوکراین تا مادامی که رژیم کی یف به تعهدات بین المللی خود عمل نمی‌کند، حل و فصل نخواهد شد. عمل نکردن به معاهده مینسک به منزله یک فاجعه و مایه تاسف است.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز گفت: توافق مینسک بسیار پیش از به رسمیت شناخته شدن جمهوری دونباس از بین رفته است. این توافق را ما یا نمایندگان این جمهوری از بین نبرده اند بلکه مقامات کنونی کی یف آن را از بین برده اند. از نخستین روز‌ها روسیه تلاش کرد که با ابزار‌های سیاسی تمامی تناقض‌ها را رفع کند. ما یک طرح رفع مخاصمه را امضاء کردیم. اما تحولات بعد از آن نشان داد که رژیم کی یف نمی‌خواهند که به تعهدات خود در این معاهده عمل کند. آن‌ها عملا و علنا این موضوع را بار‌ها تکرار کردند.

 

یک کارشناس نظامی در جمع بندی این موضوع می گوید: مرکل این موضوع را قبول کرده است که به دنبال خرید زمان بوده است. اما خرید زمان برای چه بوده است؟ هدف وی قدرتمند کردن اوکراین بوده است. او خواسته از طریق رزمایش‌های ناتو اوکراین را قدرتمندتر کند. تنها ناتو، اوکراین را قدرتمند نکرده است بلکه آمریکا هم اوکراین را توانمند کرده است. واضح است که تمامی کشور‌هایی که روسیه را متجاوز خطاب می‌کنند در واقعیت متهم به دامن زدن به جنگ بوده اند. این موضوع را می‌توان به خوبی در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ مشاهده کرد. آمریکا یک واحد آموزشی را در اوکراین ایجاد کرد که در آن‌ نیرو‌های اوکراینی را آموزش می داد تا آن‌ها بتوانند با روسیه در شرق اوکراین مبارزه کنند. هدف آن‌ها از روز نخست این بوده است. آنگلا مرکل دروغ گفت. امانوئل مکرون دروغ گفت. غرب دروغ گفت. دیگر نمی‌توان به آن‌ها اعتماد کرد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار