ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته ادعای ونس: ما برای تغییر نظام، نیرویی به ایران اعزام نخواهیم کرد ادعای جدید آمریکا درباره مسدود کردن دارایی‌های رمزارزی ایران / مبلغ آن چقدر است؟ خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید در ارتباط با ایران خبر داد دولت آمریکا سکه طلای یک دلاری با تصویر ترامپ ضرب کرد + عکس رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم!

عضو کنست:قطر به تمام معنای دشمن اسرائیل است

عضو کنست:قطر به تمام معنای دشمن اسرائیل است عضو کنست رژیم صهیونیستی از حزب لیکود تاکید کرد که قطر یک دشمن به تمام معنای این رژیم به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۱۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رسانه‌های فلسطینی، عمیحای شیکلی در توییتی در حساب شخصی خود به دو زبان عربی و عبری عنوان کرد که قطر یک کشور اسلامی، دیکتاتور، تندرو و ضد یهودی است.

او همچنین مدعی شد که قطر به شدت در حال سرکوب و نقض حقوق بشر است.

شیکلی مدعی شد که قطر نسخه سنی مذهبِ ایران و حامی اصلی حماس و اخوان المسلمین و برخی گروه‌های دیگر است.

وی خطاب به صهیونیست‌هایی که در حاشیه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر دریافتند که به رغم عادی‌سازی روابط با برخی کشورها، هیچ جایی در میان امت اسلامی و عربی ندارند و کسی آن‌ها را تحویل نمی‌گیرد، عنوان کرد که نباید امید خود را از دست بدهید، زیرا قطر یک دشمن به تمام معناست!

این اظهارات بیانگر خشم شدید صهیونیست‌ها از طرد صهیونیست‌ها در قطر، حمایت‌های گسترده از مساله فلسطین و بی‌اعتنایی ملت‌های عربی و حتی غیرعربی به طرح شوم عادی‌سازی روابط با این رژیم اشغالگر است.

در روزهای اخیر تصاویر منتشر شده در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی حاکی از تحریم گسترده رسانه‌های صهیونیستی از سوی تماشاگران جام جهانی است، این اقدام نه به صورت دولتی بلکه کاملاً برآمده از خواست مردم جهان عرب و کشورهای اسلامی بوده، مسأله‌ای که صهیونیست‌ها را بسیار برافروخته ساخته است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار