واکنش چین به ادعای ضرب‌وشتم خبرنگار بی‌بی‌سی-راهبرد معاصر
۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

واکنش چین به ادعای ضرب‌وشتم خبرنگار بی‌بی‌سی

وزارت خارجه چین به ادعای برخی رسانه‌ها در مورد حادثه آتش سوزی در شهر اورومچی و ضرب و شتم قرار گرفتن خبرنگار شبکه بی‌بی‌سی انگلیسی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای به ادعای شبکه بی‌بی‌سی انگلیس در ارتباط با ضرب و جرح خبرنگار این شبکه حین پوشش اعتراضات به محدودیت‌های کرونایی مجدد در چین واکنش نشان داد و گفت که این فرد خود را به عنوان خبرنگار معرفی نکرده بود.

 

پکن گفت که چین همواره از فعالیت خبرنگاران خارجی بر اساس قوانین و اصول سیاست‌های چین استقبال می‌کند.

 

وزارت خارجه چنین همچنین با بیان اینکه سیاست «کرونای صفر» چنین موفق بوده، در مورد حادثه فوت شهروندان چینی در آتش سوزی ساختمانی در شهر اورومچی نیز گفت که «انگیزه‌های پنهانی در شبکه‌های اجتماعی است که می‌خواهد حادثه آتش سوزی در ساختمان ارومچی را به سیاست چین در رابطه با کرونا ربط دهند.»

 

طی دو روز رسانه های غربی با انتشار تصاویر و ویدیوهایی از شهر اورومچی، مرکز استان سین‌کیانگ چین واقع در شمال غرب این کشور، از کشته شدن 10 نفر در این شهر خبر دادند و مدعی شدند که این افراد در داخل یک ساختمانی که طعمه حریق شده بود، به دلیل محدودیت‌های کرونایی امکان انتقال به بیرون از خانه را نداشتند و در این حادثه جان باخته‌اند.

 

پکن این ادعا را رد کرده است. با این حال، بازگشت دوباره محدودیت‌های کرونایی و این حادثه به خشم عمومی در چین دامن زد و از شهر ارومچی به جاهای دیگری نیز سرایت کرد. جمعه گذشته جمعیت معترضان در شهر ارومچی، پایتخت سین کیانگ، به خیابان ها آمدند و شعار «به قرنطینه پایان دهید!» سر دادند.

 

بر اساس ویدئوهایی که در رسانه‌های اجتماعی چین منتشر شد، معترضان خواستار کاهش مقررات قرنطینه و حذف سخت گیری پیرامون شیوع کرونا شدند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار