واکنش چین به ادعای ضرب‌وشتم خبرنگار بی‌بی‌سی-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

واکنش چین به ادعای ضرب‌وشتم خبرنگار بی‌بی‌سی

وزارت خارجه چین به ادعای برخی رسانه‌ها در مورد حادثه آتش سوزی در شهر اورومچی و ضرب و شتم قرار گرفتن خبرنگار شبکه بی‌بی‌سی انگلیسی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای به ادعای شبکه بی‌بی‌سی انگلیس در ارتباط با ضرب و جرح خبرنگار این شبکه حین پوشش اعتراضات به محدودیت‌های کرونایی مجدد در چین واکنش نشان داد و گفت که این فرد خود را به عنوان خبرنگار معرفی نکرده بود.

 

پکن گفت که چین همواره از فعالیت خبرنگاران خارجی بر اساس قوانین و اصول سیاست‌های چین استقبال می‌کند.

 

وزارت خارجه چنین همچنین با بیان اینکه سیاست «کرونای صفر» چنین موفق بوده، در مورد حادثه فوت شهروندان چینی در آتش سوزی ساختمانی در شهر اورومچی نیز گفت که «انگیزه‌های پنهانی در شبکه‌های اجتماعی است که می‌خواهد حادثه آتش سوزی در ساختمان ارومچی را به سیاست چین در رابطه با کرونا ربط دهند.»

 

طی دو روز رسانه های غربی با انتشار تصاویر و ویدیوهایی از شهر اورومچی، مرکز استان سین‌کیانگ چین واقع در شمال غرب این کشور، از کشته شدن 10 نفر در این شهر خبر دادند و مدعی شدند که این افراد در داخل یک ساختمانی که طعمه حریق شده بود، به دلیل محدودیت‌های کرونایی امکان انتقال به بیرون از خانه را نداشتند و در این حادثه جان باخته‌اند.

 

پکن این ادعا را رد کرده است. با این حال، بازگشت دوباره محدودیت‌های کرونایی و این حادثه به خشم عمومی در چین دامن زد و از شهر ارومچی به جاهای دیگری نیز سرایت کرد. جمعه گذشته جمعیت معترضان در شهر ارومچی، پایتخت سین کیانگ، به خیابان ها آمدند و شعار «به قرنطینه پایان دهید!» سر دادند.

 

بر اساس ویدئوهایی که در رسانه‌های اجتماعی چین منتشر شد، معترضان خواستار کاهش مقررات قرنطینه و حذف سخت گیری پیرامون شیوع کرونا شدند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار