نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

آمریکا یک گروه نیابتی «متحد پوتین» را تروریستی اعلام می‌کند

آمریکا یک گروه نیابتی «متحد پوتین» را تروریستی اعلام می‌کند دولت جو بایدن در نظر دارد تا «گروه واگنر» روسیه را یک سازمان تروریستی خارجی معرفی کرده و از این طریق فشار بیشتری بر مسکو وارد کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 30
کد خبر: ۱۶۱۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، وبگاه بلومبرگ در گزارشی به نقل از چند منبع موثق نوشت که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و دولتش در نظر دارند تا گروه واگنر روسیه که یک ارتش خصوصی است را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهد.

 

واگنر، یک ارتش خصوصی است که در چندین کشور آفریقایی و همچنین جنگ اوکراین فعالیت داشته و سال‌هاست تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد. قرار گرفتن این گروه در فهرست سازمان‌های تروریستی، آمریکا را قادر می‌سازد تا اعضای آن را تحت پیگرد کیفری قرار داده و اموال و دارایی‌های این گروه در سراسر دنیا را توقیف و بلوکه کند.

 

منابع بلومبرگ گفته‌اند که تصمیم نهایی درباره این موضوع هنوز اتخاذ نشده است. همچنین به نوشته این وبگاه، اعلام این گروه به عنوان سازمان تروریستی، می‌تواند راهی باشد تا کاخ سفید منتقدان داخلی که خواستار اعلام روسیه به عنوان کشور حامی تروریسم هستند را آرام کند. بلومبرگ مدعی شده که واشنگتن تاکنون مقابل این درخواست‌ها مقاومت کرده زیرا درباره به خطر افتادن احتمالی «تعاملات بشردوستانه» با مسکو، نگرانی‌هایی دارد.

 

گفته می‌شود پیشنهاد این طرح را دو افسر اسبق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سی‌آی‌ای) به نام‌های جیمز پتریلا و فیل وسیلوسکی، ارائه داده‌اند. به باور آنها هدف آمریکا از این اقدام این است که «از سفرهای بین‌المللی اعضای این گروه ممانعت کرده، منبع تامین بودجه گروه را از بین برده، اقداماتش در راستای جذب نیرو را خنثی کرده و دولت‌های خارجی را از استخدام کردن این گروه برحذر دارد و در نتیجه، به فعالیت این گروه در راستای منافع کرملین و در نهایت به موجودیت آن پایان دهد.»

 

دولت روسیه همواره هرگونه ارتباط رسمی با این گروه را رد کرده است. یوگنی پریگوژین، مدیر و یکی از سهامداران اصلی شرکت امنیتی واگنر در سال ۲۰۱۴ این گروه را تاسیس کرد و فعالان اطلاعاتی و سیاسی غرب، وی را یکی از «متحدان» اصلی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه معرفی و به مداخله در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ و سال‌های بعد از آن متهم کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار