پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

دستگیری ۱۸ تروریست در شمال سوریه از سوی ترکیه

وزارت کشور ترکیه از دستگیری ۱۳ تروریست داعش از جمله یکی از سرکردگان این گروه تروریستی به اضافه ۵ عنصر پ.ک.ک در جریان حملات نیروهای ترکیه به مناطق جرابلس و الباب در شمال سوریه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۱۶۲۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر در بیانیه وزارت کشور ترکیه که روز یکشنبه منتشر شده، آمده است «طی عملیاتی در مناطق جرابلس و الباب سوریه، ۱۸ تروریست از جمله مسئول خودخوانده امور مالی گروه تروریستی داعش دستگیر شدند».

در ادامه بیانیه آمده است: رصد و کار اطلاعاتی مربوط به این عملیات با همکاری عناصر گروه ضربت سوریه در جرابلس و فرماندهی مستشاری نیروهای ژاندارمری در الباب و فرماندهی ژاندارمری ترکیه انجام شده است.

وزارتخانه مذکور افزود: این عملیات دیروز (شنبه) در جرابلس و الباب صورت گرفت که در نتیجه آن، ۱۳ تروریست داعش از جمله مسئول خودخواند امور مالی داعش دستگیر شده‌اند.

این بیانیه حاکی از آن است که دستگیرشدگان فعالیت‌هایی مانند تبلیغات، گسترش پایگاه مردمی داعش، جذب افراد و جمع آوری اطلاعات انجام می دادند.

بر اساس این بیانیه، دیروز همچنین ۵ عنصر پ.ک.ک و ی.پ.گ (که در ترکیه به عنوان تروریست طبقه بندی می‌شوند) که از شهر منبج به جرابلس «با هدف انجام یک عملیات تروریستی» آمده بودند، دستگیر شدند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار