تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

واکنش امارات به آلودگی محصولات کشاورزی صادراتی ایران

واکنش امارات به آلودگی محصولات کشاورزی صادراتی ایران سازمان کشاورزی و سلامت غذایی ابوظبی اخبار مرتبط با محصولات زراعی ایرانی آلوده در بازار‌های امارات را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 16
کد خبر: ۱۶۴۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛سازمان کشاورزی و سلامت غذایی ابوظبی اعلام کرد که سلامت غذایی در همه محصولات رعایت می‌شود. این سازمان اخبار مرتبط با محصولات زراعی ایرانی آلوده در بازار‌های امارات را تکذیب کرد.

 

سازمان کشاورزی و سلامت غذایی ابوظبی بر سلامت همه مواد غذایی و محصولات زراعی که در بازار‌ها وجود دارد و دارا بودن شروط لازم برای ورود به بازار تاکید کرد.

 

در بیانیه این سازمان آمده است که تنها پس از اطمینان از سلامت مواد غذایی، اجازه ورود آن به بازار داده می‌شود.

 

این سازمان اشاره کرد که مسئولیت نظارت بر محصولات زراعی و مواد غذایی وارد شده و اطمینان از سلامت و مناسب بودن آن پیش از ورود به بازار را برعهده دارد.

 

سازمان کشاورزی و سلامت غذایی ابوظبی با اشاره به دنبال کردن اخبار مرتبط با مواد و محصولات غذایی و زراعی در جهان، بیان کرد که اجازه ورود محصولات نامناسب و غیر مجاز به بازار را نخواهد داد.

 

پیشتر ادعاهایی درباره محصولات زراعی ایرانی آلوده در بازار‌های ابوظبی و امارات منتشر شده بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار