آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

پامپئو: برنامه هسته‌ای ایران تهدیدی برای اسرائیل است

وزیر خارجه پیشین ایالات متحده با اتهام‌زنی به ایران در خصوص توافق با ایران به دولت بایدن هشدار داد و برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی برای رژیم صهیونیستی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» در جریان سخنرانی در کنیسه شهرستان «پام بیچ» ایالت فلوریدا ضمن آن که «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده را یک «صهیونیست» خطاب کرد، بار دیگر در خصوص توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی ایران هشدار داد.

 

پامپئو که در حال حاضر، شرکت در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ بعنوان نامزد جمهوری‌خواهان را بررسی‌ می‌کند، از سیاست‌های بایدن در قبال رژیم صهیونیستی و اوکراین حمایت کرد.

 

وی در ادامه در گفت‌وگو با خبرنگار روزنامه «نیویورک‌سان» بار دیگر اتهامات علیه جمهوری اسلامی را تکرار کرد و از دولت بایدن برای پیگیری توافق هسته‌ای با ایران انتقاد کرد و برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی برای موجودیت رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

 

پیش از این، پامپئو در گفت‌وگو با شبکه «فاکس نیوز» از تصمیم دولت بایدن برای ارسال موشک‌های پاتریوت به اوکراین برای مقابله با روسیه حمایت کرده و گفته بود این موشک‌ها بازدارندگی را در منطقه احیا می‌کند.

 

اظهارنظر پامپئو در نشستی درباره «آینده روابط آمریکا و اسرائیل» با «الیانا جانسون» گزارشگر سابق «نیویورک سان» که هم‌اکنون سردبیر روزنامه «واشنگتن فری بیکن» است، مطرح شد.

 

دولت ترامپ علی‌رغم پایبندی جمهوری اسلامی به توافق هسته‌ای، به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد و سیاست «فشار حداکثری» را به امید وادار کردن ایران به پذیرش توافق مورد قبول ایالات متحده در پیش گرفت که البته نتیجه‌ای در برنداشت و به پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران منتهی شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار