ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

آماده‌باش ارتش اردن برای برگزاری اجلاس «بغداد» با حضور ایران

آماده‌باش ارتش اردن برای برگزاری اجلاس «بغداد» با حضور ایران ارتش اردن اعلام کرد که برای برقراری امنیت اجلاس «بغداد» که انتظار می‌رود ایران نیز در آن شرکت کند، نیروهای خود را در مسیر حرکت خودروهای تشریفات مستقر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش اردن، شامگاه شنبه، اعلام کرد که در راستای برگزاری امنیت اجلاس «همکاری و شراکت بغداد»، قصد دارد نیروهای نظامی این کشور را از جاده فرودگاه بین‌المللی «الملکه علیاء» در عمان تا منطقه «البحر المیت» مستقر نماید.

 

بنابر بیانیه منتشر شده در وب‌سایت رسمی ارتش اردن، یک مقام مسئول این کشور در این باره گفت: «نیروهای مسلح اردن، نظامیان و خودروهای نظامی خود را از جاده فرودگاه بین‌المللی الملکه علیاء تا منطقه البحر المیت به منظور زمینه‌سازی برای آغاز مرحله دوم اجلاس همکاری و شراکت بغداد مستقر خواهد کرد؛ نشستی که قرار است روز سه‌شنبه آینده برگزار شود.»

 

«فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق در هشتم دسامبر ماه جاری میلادی در جریان کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای اردنی و مصری خود در امان -پایتخت اردن- اعلام کرده بود که انتظار می‌رود ایران و ترکیه نیز در این اجلاس شرکت کنند.

 

حدود چهار روز پیش از این نشست مطبوعاتی، کاخ الیزه فرانسه نیز بدون اشاره به مشارکت‌کنندگان در این اجلاس، خبر داده بود که نشستی منطقه‌ای تا پیش از پایان سال جاری میلادی در اردن برگزار خواهد شد که عراق و کشورهای همسایه آن نیز در این اجلاس مشارکت خواهند داشت و فرانسه نیز در آن حضور پیدا خواهد کرد.

 

انتظار می‌رود «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه نیز به‌زودی وارد پایتخت اردن شود. خبرگزاری «آناتولی» به نقل از منابع خود در این باره گزارش داد که رئیس‌جمهور فرانسه در امان با مقامات اردنی در زمینه مسائل مورد اهتمام مشترک گفت‌و‌گو خواهد کرد.

 

مرحله نخست نشست بغداد در ماه آگوست سال ۲۰۲۱ میلادی در بغداد -پایتخت عراق- برگزار شده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار