توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

اعتیاد سربازان صهیونیست به تیک‌تاک

اعتیاد سربازان صهیونیست به تیک‌تاک رواج شبکه اجتماعی «تیک تاک» در بین نظامیان رژیم صهیونیستی باعث افشای رسوایی‌های ارتش این رژیم شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، پدیده علنی شدن رسوایی‌های ارتش رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی به دست نظامیان این رژیم، اخیرا به فهرست چالش‌های داخلی ارتش اشغالگر اضافه شد و به گفته تحلیلگران این رژیم، ارتش از کنترل یا مهار پیامد‌های منفی آن عاجز است.

 

براساس گزارش المیادین، چالش‌های فضای مجازی به فهرست چالش‌ها و مشکلات داخلی ارتش رژیم صهیونیستی اضافه شد. به گفته تحلیلگران صهیونیست، پلتفرم تیک تاک، بخشی از تلاش‌های نظامی فرماندهان ارتش این رژیم را به «خاموش کردن آتش‌های فضای مجازی» و رسیدگی به رسوایی‌هایی که مانند آتش در کاه، در شبکه‌های اجتماعی گسترش می‌یابد، منحصر کرده است.

 

سریالی از ویدئو‌هایی که نیرو‌های «تیپ گولانی» (زبده‌ترین نظامیان رژیم صهیونیستی) از داخل ارتش رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند، فرمانده این تیپ را وادار کرد تا پیام تند و فوق العاده‌ای ارسال کند که در آن تاکید شده است این اقدامات را بیانگر بی اعتمادی به فرماندهان ارتش می‌داند.

 

پدیده انتشار اشتباهات فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی و تخلفات آنها، در فضای مجازی که بعضی از فرماندهان آن را تف انداختن سربازان به صورت فرماندهان می‌دانند، به عامل نگران کننده برای ارتش تبدیل شده است، زیرا فضایی است که کنترل آن و تحمیل دستورات نظامی در آن، دشوار است.

 

الون بن دیوید خبرنگار امور نظامی کانال ۱۳ تلویزیون رژیم اشغالگر در این خصوص گفت: درباره سربازان، آن‌ها از نسل جدیدی هستند که جهان کاملا متفاوتی در شبکه‌های اجتماعی دارند که رقیبی برای فرمانده است و این موضوع، مهارت فرماندهی را دشوارتر از گذشته می‌کند. زیرا افکار عمومی بر سربازان تاثیر دارد.

 

با اینکه پدیده انتشار تصاویر مشکلات داخلی ارتش رژیم اشغالگر، تهدیدی برای موجودیت آن نیست، اما به گفته کارشناسان، باعث می‌شود بخشی از توان فرماندهان در برابر آن هدر برود و ارتش در شرایط سردرگمی دائم قرار بگیرد. به ویژه در برابر این واقعیت که اعتماد اسرائیلی‌ها به ارتش این رژیم در حال ضعیف‌تر شدن است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار