جنوب لبنان زیر حملات هوایی اسرائیل؛ نبطیه و وادی الحُجیر هدف قرار گرفتند ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد آسمان غرب عراق دوباره باز شد محسن رضایی در گفت‌و‌گو با الجزیره: محاسبات ترامپ درباره ایران اشتباه بود؛ برای جنگ سرنوشت‌ساز آماده‌ایم خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت

تحویل توپخانه‌های «سزار» فرانسه به اوکراین

تحویل توپخانه‌های «سزار» فرانسه به اوکراین رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه پاریس قصد دارد توپخانه‌های خودکششی هوویتزر به اوکراین تحویل دهد، گفت تعداد آنها بعد از مشورت با متحدان ناتو مشخص می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم هشدارهای روسیه به کشورهای غربی درباره تداوم حمیات نظامی از اوکراین، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه گفت که دولتش در حال هماهنگی تحویل توپخانه‌های «سزار» به کی‌یف است.

 

ماکرون شامگاه سه‌شنبه در مصاحبه‌ای تلویزیونی توضیح داد: «تحویل تسلیحات [به اوکراین] در حال افزایش است. معروف‌ترین این تسلیحات، البته توپخانه‌های هویتزر سزار هستند. ما اکنون در حال کار بر روی ارسال‌های جدید [به اوکراین] هستیم».

 

وی درباره تعداد سامانه‌های توپخانه‌ای که قرار است به کی‌یف ارسال شود نیز گفت که این به نتایج رایزنی‌های فرانسه با متحدانش در ناتو بستگی دارد.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وزارت دفاع فرانسه گزارش داده که پاریس اخیراً شش فروند توپخانه هویتزر ۱۵۵ میلی متری «تی‌آر اف۱» و دو سامانه پدافند هوایی کروتال را به اوکراین ارسال کرده است. همچنین گزارش شده که اوکراین پیش از این ۱۸ دستگاه توپخانه سزار را از فرانسه دریافت کرده است.

 

رئیس جمهور فرانسه همچنین افزود که پاریس در حال همکاری با دانمارک برای تامین ۶ توپخانه هویتزر سزار دیگر برای اوکراین است.

 

بامداد چهارشنبه نیز رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین برای اولین بار از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه، برای نشست با اعضای کنگره آمریکا، به تالار مجلس نمایندگان می‌رود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار