وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

آماده‌‎باش هلال‌احمر در ۱۰ استان

آماده‌‎باش هلال‌احمر در ۱۰ استان رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به هشدار نارنجی هواشناسی در برخی از استان‌های کشور، از آماده‌‎باش امدادگران این جمعیت برای امدادرسانی در حوادث احتمالی جوی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۱ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 22
کد خبر: ۱۶۴۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر از جمعیت هلال‌احمر؛ مهدی ولی‌پور گفت: با توجه به اعلام هشدار سازمان هواشناسی کشور در سطح نارنجی، امدادگران در استان‌های ایلام، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، شمال و غرب فارس، جنوب و غرب اصفهان، جنوب همدان و جنوب کرمانشاه در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

وی به رانندگان توصیه کرد که در زمان رانندگی به مقررات راهنمایی و رانندگی توجه کنند و هشدارهای سازمان هواشناسی را جدی بگیرند.

سازمان هواشناسی کشور از وقوع احتمالی بارش شدید باران و برف، وزش شدید باد شدید، وقوع رعدوبرق در مناطق گرمسیر این ۱۰ استان از پنجشنبه تا شنبه هفته آینده خبر داد.

بر اساس این هشدار فعالیت سامانه بارشی غرب و جنوب غرب کشور تشدید می‌شود و مخاطراتی از نوع «بارش باران و برف، وزش باد شدید موقتی، در نواحی گرمسیر رعدوبرق، در دامنه، ارتفاعات و نقاط سردسیر بارش» در پی دارد.

این شرایط از پنجشنبه اول دی ماه تا حداقل شنبه سوم دی ماه ادامه خواهد داشت./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار