واکنش ترکیه به احتمال تحریم‌ اروپا-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

واکنش ترکیه به احتمال تحریم‌ اروپا

وزارت خارجه ترکیه با رد تصمیم اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم علیه این کشور، اعلام کرد این محدودیت‌ها تاثیری بری حفاری‌های آنکارا در شرق دریای مدیترانه ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  بعد از اجماع نظر شورای وزیران اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه ترکیه به بهانه حفاری‌های نفتی و گازی این کشور در شرق دریای مدیترانه، دولت ترکیه به این مسئله واکنش نشان داد.

 

وزارت خارجه ترکیه امروز (سه‌شنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، تصمیم اتحادیه اروپا برای اعمال محدودیت روی منابع مالی و شرکت‌های همکار با ترکیه در حفاری میادین نفتی و گازی در نزدیکی قبرس تاثیری بر عزم آنکارا برای تداوم فعالیت‌ها جهت تامین انرژی خود در منطقه ندارد.

 

به نوشته رویترز، در این بیانیه آمده است: «نام نبردن اتحادیه اروپا از بخش ترکیه‌ای قبرس در تصمیمات خود، نشان می‌دهد که چه میزان این سازمان در موضوع قبرس جانبدارانه و جناحی عمل می‌کند».

 

اتحادیه اروپا روز گذشته در مرحله مقدماتی تعیین تحریم‌ها علیه ترکیه، مذاکرات بر سر «توافق فراگیر حمل‌ونقل هوایی» را تعلیق کرده و توافق کرد تا نشست‌های آتی شورای تجمیعی اروپا-ترکیه و مذاکرات عالی‌رتبه درخصوص روابط دوجانبه را فعلا برگزار نکند.

 

شورای وزیران اروپا همچنین پیشنهاد کرد که کمک مالی سال 2020 به ترکیه برای دوران «ماقبل الحاق» به اتحادیه اروپا کاهش بیابد و از «بانک سرمایه‌گذاری اروپا» خواستند که در فعالیت‌های وامی خود در ترکیه تجدید نظر کند.

 

سران اتحادیه اروپا در ژوئن (خرداد) نیز به ترکیه برای خاتمه دادن به حفاری در آب‌های اطراف قبرس هشدار داده بودند. اتحادیه اروپا ضمن هشدار به ترکیه در خصوص اعزام کشتی‌های حفاری به آبهای اطراف قبرس، این اقدام را نقض حاکمیت این کشور اروپایی خواند.

 

ترکیه در روزهای گذشته دومین کشتی حفاری به نام «یاووز» را وارد آب‌های قبرس کرد. نخستین کشتی حفاری به نام «فاتح» ترکیه اوایل ماه می (خرداد) وارد سواحل غربی قبرس شد و قبرس نیز برای خدمه این کشتی حکم بازداشت صادر کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده