هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

۸۳ درصد زندانیان اغتشاشات اخیر آزاد شدند

۸۳ درصد زندانیان اغتشاشات اخیر آزاد شدند رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: تاکنون ۸۳ درصد از افرادی که در جریان قضایا و اغتشاشات اخیر استان تهران روانه زندان شده بودند آزاد شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران امروز دوشنبه (۵ دی) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، با بیان اینکه ‌هم‌اکنون تعداد دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر این استان که در زندان به سر می‌برند پایین می باشد است، گفت: این افراد جزو عناصر اصلی و لیدرهای اغتشاشات بودند.

 

وی گفت: تاکنون ۸۳ درصد از افرادی که در جریان قضایا و اغتشاشات اخیر استان تهران روانه زندان شده بودند آزاد شدند.

 

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به بازدید قضات ویژه پرونده‌های قضایای اخیر از زندان‌ها و ملاقات چهره به چهره آنها با دستگیرشدگان این پرونده‌ها، عنوان کرد: طی ۳ ماه گذشته قضات ویژه پرونده‌های اغتشاش‌گران و همچنین مقامات و مدیران قضایی استان تهران، ۲ هزار و ۲۳۹ نوبت بازدید از زندان‌ها داشته و به صورت چهره به چهره به گفت‌وگو با تک به تک زندانیان پرداختند.

 

القاصی همچنین از اعزام دو هیئت حقوق شهروندی به زندان‌های استان تهران خبرداد و گفت: در جریان این بازدیدها، علاوه بر ملاقات رو در رو با زندانیان مرتبط با قضایای اخیر، وضعیت کلی آنها نیز مورد بررسی قرار گرفت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار