اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است

امیرعبداللهیان: قصد دخالت در امور داخلی لبنان را نداریم

وزیر امور خارجه در دیدار با نجیب میقاتی گفت: قصد دخالت در امور داخلی لبنان‌ را نداریم، اما هر کمکی نیاز باشد، آماده حمایت از لبنان هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در سفر به لبنان، روز جمعه ۲۳ دی ماه با «نجیب میقاتی» نخست وزیر لبنان دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار علاوه بر بررسی آخرین وضعیت لبنان، موضوعات مورد اهتمام دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

امیرعبداللهیان در این ملاقات، ضمن تاکید بر استمرار حمایت جمهوری اسلامی ایران از ثبات، امنیت و استقرار لبنان، ابراز امیدواری کرد که روند سیاسی این کشور و انتخاب رئیس جمهور، در چارچوب گفتگو و توافق داخلی طرف‌های مختلف لبنانی و به دور از مداخلات خارجی، هر چه سریعتر به نتیجه برسد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: ما پیشرفت لبنان را پیشرفت ایران و ثبات و امنیت لبنان را ثبات و امنیت ایران تلقی می‌کنیم. ما قصد دخالت در امور داخلی لبنان‌ را نداریم، اما هر کمکی نیاز باشد، آمادگی حمایت از لبنان را داریم.

 

گفتگو در خصوص وضعیت یمن، فلسطین، اوکراین و نیز روند گفتگوهای ایران و عربستان و همچنین آخرین وضعیت مذاکرات برای رفع تحریم‌ها از دیگر موضوعات مورد گفتگو و تبادل نظر طرفین در این ملاقات بود.

 

امیرعبداللهیان ضمن اشاره به گفتگوهای قبلی ایران و عربستان در بغداد گفت: پیشرفت‌هایی داشتیم و عراق همچنان علاقه‌مند به ایفای نقش مثبت در این زمینه است و با ریاض اتفاق نظر داریم که این گفتگو تا زمان دستیابی به نتیجه ادامه یابد.

 

امیرعبداللهیان ضمن تشریح موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص بحران یمن، افزود: ما با استفاده از نفوذ معنوی خود در یمن، تلاش می‌کنیم وضعیت آرامش در این کشور، ادامه یابد.

 

وی در عین حال بر ضرورت خروج هر چه سریعتر یمن از وضعیت نه جنگ و نه صلح و آغاز گفتگوهای یمنی - یمنی و ایجاد ثبات پایدار در این کشور تاکید کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین نخست وزیر لبنان را در جریان آخرین تحولات در ارتباط با روند مذاکرات رفع تحریم‌ها قرار داد.

 

نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان نیز در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان را در جریان آخرین تحولات روند سیاسی لبنان و مسئله انتخاب رئیس جمهور و تشکیل دولت جدید قرار داد.

 

میقاتی همچنین از موضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تکمیل روند سیاسی در این کشور تشکر کرد.

 

وی با استقبال از گفتگوهای ایران و عربستان، خواستار تکمیل این روند و از سرگیری مناسبات بین دو کشور شد و آن را در راستای منافع دو کشور و لبنان و منطقه خواند.

 

نخست وزیر لبنان در این ملاقات همچنین دیدگاههای خود را در خصوص تحولات یمن، بحران اوکراین و مذاکرات هسته‌ای بیان کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار