یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

امیرعبداللهیان: قصد دخالت در امور داخلی لبنان را نداریم

امیرعبداللهیان: قصد دخالت در امور داخلی لبنان را نداریم وزیر امور خارجه در دیدار با نجیب میقاتی گفت: قصد دخالت در امور داخلی لبنان‌ را نداریم، اما هر کمکی نیاز باشد، آماده حمایت از لبنان هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در سفر به لبنان، روز جمعه ۲۳ دی ماه با «نجیب میقاتی» نخست وزیر لبنان دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار علاوه بر بررسی آخرین وضعیت لبنان، موضوعات مورد اهتمام دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

امیرعبداللهیان در این ملاقات، ضمن تاکید بر استمرار حمایت جمهوری اسلامی ایران از ثبات، امنیت و استقرار لبنان، ابراز امیدواری کرد که روند سیاسی این کشور و انتخاب رئیس جمهور، در چارچوب گفتگو و توافق داخلی طرف‌های مختلف لبنانی و به دور از مداخلات خارجی، هر چه سریعتر به نتیجه برسد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: ما پیشرفت لبنان را پیشرفت ایران و ثبات و امنیت لبنان را ثبات و امنیت ایران تلقی می‌کنیم. ما قصد دخالت در امور داخلی لبنان‌ را نداریم، اما هر کمکی نیاز باشد، آمادگی حمایت از لبنان را داریم.

 

گفتگو در خصوص وضعیت یمن، فلسطین، اوکراین و نیز روند گفتگوهای ایران و عربستان و همچنین آخرین وضعیت مذاکرات برای رفع تحریم‌ها از دیگر موضوعات مورد گفتگو و تبادل نظر طرفین در این ملاقات بود.

 

امیرعبداللهیان ضمن اشاره به گفتگوهای قبلی ایران و عربستان در بغداد گفت: پیشرفت‌هایی داشتیم و عراق همچنان علاقه‌مند به ایفای نقش مثبت در این زمینه است و با ریاض اتفاق نظر داریم که این گفتگو تا زمان دستیابی به نتیجه ادامه یابد.

 

امیرعبداللهیان ضمن تشریح موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص بحران یمن، افزود: ما با استفاده از نفوذ معنوی خود در یمن، تلاش می‌کنیم وضعیت آرامش در این کشور، ادامه یابد.

 

وی در عین حال بر ضرورت خروج هر چه سریعتر یمن از وضعیت نه جنگ و نه صلح و آغاز گفتگوهای یمنی - یمنی و ایجاد ثبات پایدار در این کشور تاکید کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین نخست وزیر لبنان را در جریان آخرین تحولات در ارتباط با روند مذاکرات رفع تحریم‌ها قرار داد.

 

نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان نیز در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان را در جریان آخرین تحولات روند سیاسی لبنان و مسئله انتخاب رئیس جمهور و تشکیل دولت جدید قرار داد.

 

میقاتی همچنین از موضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تکمیل روند سیاسی در این کشور تشکر کرد.

 

وی با استقبال از گفتگوهای ایران و عربستان، خواستار تکمیل این روند و از سرگیری مناسبات بین دو کشور شد و آن را در راستای منافع دو کشور و لبنان و منطقه خواند.

 

نخست وزیر لبنان در این ملاقات همچنین دیدگاههای خود را در خصوص تحولات یمن، بحران اوکراین و مذاکرات هسته‌ای بیان کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار