پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

استولتنبرگ:تسلیحات سنگین بیشتری برای اوکراین ارسال می‌شود

استولتنبرگ:تسلیحات سنگین بیشتری برای اوکراین ارسال می‌شود «ینس استولتنبرگ» دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی روز یکشنبه گفت که تسلیحات سنگین بیشتری در آینده نزدیک برای اوکراین ارسال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر از سوی دیگر ریشی سوناک نخست‌وزیر انگلیس در تماس تلفنی شنبه (۱۴ ژانویه) با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اشاره کرد که بریتانیا تعدادی از تانک‌های جنگی اصلی خود را به همراه پشتیبانی توپخانه‌ای بیشتر به اوکراین ارسال خواهد کرد.

دفتر سوناک بعد از آن که متحدان لندن، آلمان، فرانسه و ایالات متحده هفته گذشته گفته بودند خودروهای زرهی در اختیار اوکراین قرار می‌دهند، اعلام کرد بریتانیا حمایت نظامی خود از کی‌یف را با آن‌ها هماهنگ خواهد کرد.

چلنجر ۲ تانک جنگی است که برای حمله به سایر تانک‌ها طراحی شده و از سال ۱۹۹۴ در خدمت ارتش بریتانیا بوده است. طبق اعلام ارتش انگلیس، این نوع تانک همچنین در بوسنی و هرزگوین، کوزوو و عراق مستقر شده است.

طبق این گزارش، اعلام تحویل این تانک‌ها ممکن است ۲۰ ژانویه (۳۰ دی) همزمان با برگزاری جلسه «گروه تماس» برای تسلیح اوکراین انجام شود.

وزیر امور خارجه آمریکا هم در گفت‌وگوی تلفنی جمعه با وزیر خارجه اوکراین تاکید کرد که حمایت واشنگتن از کی‌یف ادامه دارد و شامل سامانه‌های پیشرفته پدافندی خواهد بود.

به گزارش فارس، مسئله‌ای که موجب نگرانی مقام‌های کشورهای غربی شده این است که اوکراین از پنجره زمانی محدودی جهت آمادگی برای دفع حمله احتمالی روسیه در فصل بهار برخوردار است. همین موضوع موجب تسریع تلاش‌های کشورهای غربی برای ارسال سلاح‌های پیشرفته‌ای به اوکراین شده که قبلاً از بیم تحریک مسکو، از ارائه آن‌ها به اوکراینی‌ها خودداری می‌کردند.

با آنکه اوکراین از زمان آغاز جنگ خواستار دریافت تانک شده بود، اما تلاش‌ها برای اجابت این درخواست‌ها از همین چند روز پیش رنگ و بوی جدی به خودش گرفت؛ به ویژه بعد از آنکه دولت‌های لهستان و انگلیس علناً خواستار تغییر در موضع ائتلاف غرب شدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار