قطع دست به دنبال حمله تمساح به دختر بچه روستایی در سرباز-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

قطع دست به دنبال حمله تمساح به دختر بچه روستایی در سرباز

با نزدیک شدن چند نفر از اهالی شهرستان سرباز به برکه، تمساح مادر به دختر بچه حمله کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، وحید پورمردان مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: متاسفانه مشکل قطع آب مصرفی در روستا و نزدیک شدن اهالی محلی به برکه محل زیست تمساح (گاندو) موجب وارد شدن آسیب جدی به دست دختربچه اهل روستای کشاری از توابع سرباز شد.

 

قطع دست به دنبال حمله تمساح به دختر بچه روستایی در سرباز

حمله تمساح به دختر بچه روستایی در سرباز

 

پورمردان افزود: با توجه به فصل گرما و کمبود آب در مناطق روستایی اهالی روستا علی رغم وجود تابلو‌های هشدار دهنده‌ی محیط زیست در منطقه و اطلاع رسانی‌های مداوم متاسفانه جهت استفاده و برداشت آب به برکه‌های محل زیست تمساح نزدیک شده و اینبار دختر بچه اهل روستای کشاری مورد حمله جدی تمساح قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: دختر بچه مذکور جهت درمان به بیمارستان چابهار انتقال داده شده و پزشکان در صددند تا دست آسیب دیده وی را در صورت امکان پیوند بزنند.

 

تمساح‌ها در این فصل مهاجم بوده و از قلمرو و لانه‌های خود که در آن تخم گذاری نموده اند دفاع میکنند که نزدیک شدن هر موجودی از جمله انسان را هم به منزله تهدیدی برای نوزادان در شرف تولد خود می‌پندارند.

 

اداره کل حفاظت محیط زیست در همین راستا کارگاه‌های آموزشی برای دهیاران، شورا‌ها و اهالی محلی منطقه برگزار نموده و می‌نماید هم چنین تابلو‌های خطر وجود تمساح در منطقه نیز در مناطق نصب شده اند، اما متاسفانه مشکل کم آبی و استفاده از آب برکه هرازگاهی به قیمت جان اهالی تمام میشود که امیدواریم هرچه زودتر مشکل آب روستا‌های منطقه حل شود.

 

گفتنی است؛ وحید پورمردان مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان جهت بررسی و پیگیری موضوع شبانه به چابهار عزیمت کرده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر