گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم

واکنش «کلیسای کاتولیک کلدانی» به هتک حرمت قرآن

کلیسای کلدانی، امروز (یکشنبه)، در بیانیه‌ای هتک حرمت قرآن کریم مقابل سفارت ترکیه در پایتخت سوئد را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر بنابر گزارش شبکه «رووداو»، در بیانیه صادره از سوی «لویس روفائیل اول ساکو» پتریارک کلیسای کاتولیک کلدانی تأکید شده است که این کلیسا «با تأسف شدید اقدام یک فرد سوئدی تندرو در آتش‌زدن یک جلد از قرآن کریم مقابل سفارت ترکیه در سوئد را محکوم می‌کند.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «این رفتار با ارزش‌های انسانی، دینی و اخلاقی منافات دارد و احساسات میلیون‌ها مسلمان در جهان را جریحه‌دار می‌کند و در شرایطی که جهان ما نیازمند صلح مدنی است، به نفرت‌پراکنی دامن می‌زند.»

کلیسای کلدانی در عین حال تأکید کرد که کشورها باید مسئولیت خود را در قبال آزادی هر فرد در عمل به اعتقاداتش ایفا کنند و برای پاسداری از ادیان، نمادهای آن و افراد معتقد و همچنین اشاعه روحیه مهرورزی و برادری اقدامات محکمی اتخاذ نمایند.

لویس روفائیل در ادامه همچنین تأکید کرد که کشورها باید از شهروندان در برابر افراط‌گرایی و خشونت محافظت کنند و هتاکان را برای جلوگیری از تکرار چنین اقدامی به سزای اعمالشان برسانند.

برخی گروه‌های افراطی، روز شنبه، در اقدامی به قرآن کریم در سوئد اهانت کردند. «اولا استرلینگ» سخنگوی پلیس سوئد، روز گذشته، اذعان کرد که چراغ سبز اهانت به قرآن کریم مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم را به یک گروه افراطی نشان داده است.

شبکه روسی «راشاتودی» در این خصوص گزارش داده بود که «راسموس پالودان» رهبر اسلام‌ستیز حزب راست افراطی «استرام کورس» دانمارک از سوی پلیس سوئد مجوز دریافت کرد تا در جریان تظاهرات برنامه‌ریزی شده ۲۱ ژانویه (اول بهمن‌ ماه) مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم، به قرآن کریم بی‌احترامی کند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار