افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

ماجرای قتل پسربچه ۵ ساله توسط پدرخوانده‌اش در شهرری

ماجرای قتل پسربچه ۵ ساله توسط پدرخوانده‌اش در شهرری دوازدهم دی ماه امسال، پرسنل انتظامات بیمارستان شهدای هفتم تیر، جسد پسربچه 5 ساله‌ای را در حاشیه این مرکز درمانی مشاهده کردند و خیلی زود حادثه را به پلیس اطلاع دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر تیم جنایی در حاشیه این بیمارستان با جسد پسر بچه 5 ساله‌ اهل کشور افغانستان مواجه شدند که آثار خفگی و ضرب و جرح شدید با "آجر" روی بدن او مشهود بود؛ در ادامه نیز مشخص شد، مرد جوانی جسد این پسر بچه را جلوی این مرکز درمانی رها کرده و از مهلکه گریخته است.
مرد جوانی که پسر خوانده‌اش را به طرز هولناکی در شهرری به قتل رسانده بود، توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی بازداشت شد.

با اعلام این خبر به اپراتور مرکز فوریت‌های پلیسی 110، خیلی زود تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی با دستور بازپرس کشیک دادسرای کهریزک راهی این مرکز درمانی شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی در حاشیه این بیمارستان با جسد پسر بچه 5 ساله‌ اهل کشور افغانستان مواجه شدند که آثار خفگی و ضرب و جرح شدید با "آجر" روی بدن او مشهود بود؛ در ادامه نیز مشخص شد، مرد جوانی جسد این پسر بچه را جلوی این مرکز درمانی رها کرده و از مهلکه گریخته است.

مادر مقتول راز جنایت را فاش کرد

پس از انتقال جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی، تحقیقات به صورت تخصصی از سوی تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی کلید خورد که با اقدامات اطلاعاتی هویت مادر این پسر بچه شناسایی شد.

بدین ترتیب زن جوان هدف بازجویی قرار گرفت و از این جنایت هولناک پرده برداشت؛ وی به تیم تحقیق گفت: پس از اینکه همسرم فوت کرد با مرد جوانی که به شیشه اعتیاد داشت ازدواج کردم که این مرد پرخاشگر بود و فرزندانم را نیز کتک می‌زد.

این زن جوان ادامه داد: روز حادثه همسرم شیشه کشیده بود و مثل همیشه پرخاشگری می‌کرد؛ او در یک لحظه کنترل خود را از دست داد و ناگهان فرزندانم را زیر مشت و لگد گرفت؛ در ادامه این درگیری همسرم یکی از فرزندانم را با با دستانش خفه کرد و سپس چند ضربه با آجر به کمر و سر او وارد کرد.

وی گفت: همسرم پس از اینکه فرزندم را به قتل رساند جسد را با خودرویش به حاشیه بیمارستان شهدای هفتم تیر آورد و در آنجا رها کرد.

فرار قاتل به استان‌های جنوبی کشور

پس از اظهارات این زن جوان، تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی آغاز و مشخص شد، قاتل به بندرعباس گریتخته و قصد دارد به‌زودی از کشور خارج شود که کارآگاهان دایره ویژه قتل پلیس‌ آگاهی پایتخت با دریافت این سرنخ مهم بی‌درنگ راهی بندرعباس شدند.

تیم جنایی پس از اینکه به بندرعباس رسیدند پی بردند، متهم پرونده ساعتی قبل به عسلویه رفته و سپس راهی یکی از روستاهای شیراز شده که در آنجا نیز ساکن شده است.

دستگیری قاتل و اعتراف به قتل پسر بچه 5 ساله

همین کافی بود تا کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پای در روستای موردنظر در شیراز بگذارند و متهم را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کنند که مرد جوان در اعترافات اولیه خود به قتل پسرخوانده 5 ساله‌اش به دلیل توهم ناشی از مصرف مواد مخدر اعتراف کند.

با دستور بازپرس دادسرای کهریزک، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار