هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

استفاده از رادیوداروهای تولید داخل در ۲۰۶ مرکز پرتوپزشکی

استفاده از رادیوداروهای تولید داخل در ۲۰۶ مرکز پرتوپزشکی رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در ۲۰۶ مرکز پرتو پزشکی کشور از رادیوداروهای تولید داخل استفاده می‌شود، گفت: سالانه حدود یک‌ میلیون بیمار تحت درمان با این داروها قرار دارند و توانسته‌ایم به تقاضای کشور در زمینه رادیودارو پاسخ دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر محمد اسلامی معاون رئیس‌ جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در اظهاراتی عنوان کرد: با تلاش روزافزون و فراوانی که محققان و متخصصان جوان این سازمان داشته‌اند؛ توانسته‌ایم قابلیت‌های خود را در زمینه تولید رادیو داروهای گوناگون به صورت روزافزون ارتقاء دهیم.

وی با بیان این مطلب در جریان بازدید از خط تولید رادیوداروهای تشخیصی و درمانی شرکت پارس ایزوتوپ بیان کرد: علیرغم مزاحمت‌های دشمنان و تحریم‌های سنگین و همه‌جانبه‌ای که علیه کشورمان اعمال‌ شده، توانسته‌ایم به لطف الهی در مسیر پیشرفت قرار گیریم و تلاش متخصصان و همکاران ما در سازمان انرژی اتمی به ثمر نشسته است و اکنون به معنای واقعی کلمه و به شکل حقیقی در زمینه تولید رادیودارو به تراز جهانی دست یافته‌ایم و امروز این پیشرفت یک واقعیت است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تأکید کرد: نکته‌ای که در این مقطع برای ما حائز اهمیت بوده و هست، این است که بتوانیم در بخش داروهای تشخیصی و تولید محصولات، ضریب دقت را افزایش دهیم و همچنین در نظر داریم تا بر تعداد داروهایی که در بخش درمان کاربرد دارد نیز بیفزاییم.
رئیس سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: در این مقطع زمانی شاهدیم که در ۲۰۶ مرکز پرتو پزشکی در سطح کشور از رادیو داروهای تولید داخل استفاده می‌شود.
معاون رئیس‌ جمهوری ادامه داد: سالانه حدود یک‌ میلیون بیمار تحت درمان با این داروها قرار دارند و در سازمان انرژی اتمی توانسته‌ایم به تمام تقاضای کشور در زمینه رادیو دارو پاسخ دهیم.
وی با اشاره به دستاوردهای اخیر این سازمان در حوزه پزشکی هسته‌ای گفت: دستاوردی که اخیراً و بر پایه تحقیقات به‌دست‌آمده شامل داروی ید-۱۳۱ است که این دارو به ۲ صورت محلولی و کپسولی تولید و عرضه ‌شده که به درمان انواع سرطان‌ها کمک می‌کند و گامی بزرگ در این زمینه محسوب می‌شود.
اسلامی خاطرنشان کرد: سازمان انرژی اتمی ایران افتخار دارد که در عرصه تولید رادیوداروهای مورد نیاز برای درمان سرطان توانسته گام‌های بزرگ و سازنده‌ای بردارد.
معاون رئیس‌ جمهور اظهار داشت: اقدامات سازمان انرژی اتمی در زمینه ایجاد این ظرفیت چشمگیر سبب شده تا ایران در جمع کشورهای برتر دنیا قرار گیرد.
اسلامی تصریح کرد: تحقیقات علمی و نیز پژوهش‌های کاربردی که تاکنون در سازمان انرژی اتمی انجام ‌شده، تجهیزاتی که در مقیاس لابراتواری ساخته‌ شده و مورد استفاده قرار گرفته و همچنین فرآیندی که به کمک پزشکان متعهد همکار با سازمان ایجاد شده است؛ سبب شده تا فاز بالینی این داروها طی شود، همچنین تجهیزاتی که به مرحله تولید صنعتی رسیده و اکنون در حوزه پزشکی به کار گرفته شده است در مجموع حاصل طراحی، مهندسی و ساخت سازمان انرژی اتمی ایران است.
وی تأکید کرد: مجموع این موارد سبب شده تا امروز با توجه به ظرفیتی که ایجاد کرده‌ایم؛ بتوانیم نیاز داخلی به رادیو داروها را تأمین کنیم و همچنین صادرات این رادیو داروها در جریان بود که به دلیل کرونا متوقف شد،‌ ولی دوباره صادرات رادیو داروها را در دستورکار قرار دادیم، زیرا تقاضای فراوانی برای محصولات ما وجود دارد و ما آن را گسترش خواهیم داد.
اسلامی گفت: خوشبختانه در بخش طراحی، ساخت و عرضه تجهیزات خطوط تولید رادیو داروها نیز با استفاده از قابلیت طراحی - مهندسی توانسته‌ایم گام‌های اساسی برداریم که این موارد جزو افتخارات ملی محسوب می‌شود.
وی تصریح کرد: بنده به این گروه جوان، متعهد و عالم همواره افتخار کرده و از این متخصصان و کارشناسان و خانواده آن‌ها تشکر می‌کنم زیرا این عزیزان به صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت ، تلاش بوده و مشغول به کار هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار