شکایت دادگستری آمریکا از گوگل

گوگل به دلیل تسلط بر بازار تبلیغات با شکایت جدیدی از وزارت دادگستری ایالات متحده روبرو می شود. این شکایت زمانی مطرح می‌شود که گوگل با بررسی‌های دقیق از سوی رگولاتورهای ضدانحصار در سراسر جهان، با تحقیقات متعددی در اروپا، هند و استرالیا مواجه است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، انتظار می‌رود که شکایت جدید دادگستری آمریکا، کسب‌وکار تبلیغاتی گوگل را مورد هدف قرار دهد؛ تبلیغات حدود 80 درصد از درآمد این شرکت را تشکیل می‌دهد.

 

وزارت دادگستری آمریکا قرار است از گوگل به دلیل سلطه بر بر بازار تبلیغات دیجیتال شکایت کند؛ در این صورت به مشکلات فزاینده این غول جستجو اضافه می شود. بر اساس گزارش بلومبرگ به نقل از افراد مطلع، انتظار می رود این شکایت روز سه شنبه در دادگاه فدرال آمریکا مطرح شود. این دومین شکایت ضد انحصار فدرال است که علیه گوگل در ایالات متحده ثبت می شود، اولین مورد در سال 2020 با تمرکز بر انحصار این شرکت در جستجو ارائه شد.

 

انتظار می رود که این شکواییه جدید، تجارت تبلیغاتی گوگل را هدف قرار دهد که حدود 80 درصد از درآمد خود را از آن به دست آورده است. این شرکت از طریق کسب‌وکارهای مرتبط با فناوری تبلیغاتی خود درآمد کسب می‌کند. تبلیغ‌کنندگان و ناشران وب‌سایت شکایت کرده‌اند که گوگل در مورد نحوه توزیع پول تبلیغات، به‌ویژه اینکه چقدر به ناشران و گوگل می‌رسد؛ شفاف نبوده است.

 

گوگل در سال 2009 شرکت هایی چون دابل کلیک و AdMob را خرید تا به بازیگر غالب در بازار تبلیغات آنلاین تبدیل شود. با این حال، این شرکت قبلاً استدلال کرده بود که اکوسیستم فناوری تبلیغات با شرکت هایی مانند فیسبوک، AT&T و Comcast قابل رقابت است.

 

این شکایت زمانی مطرح می‌شود که گوگل با بررسی‌های دقیق از سوی رگولاتورهای ضد انحصار در سراسر جهان، با تحقیقات متعددی در اروپا، هند و استرالیا مواجه است. شکایت آتی توسط وزارت دادگستری می تواند ضربه دیگری به این شرکت وارد کند و بر مشکلات فزاینده آن بیفزاید.

 

این شرکت در هفته گذشته 6درصد از کل کارمندان خود را اخراج کرد و تعداد 12 هزار کارمند بیکار شدند. این شرکت مدعی شده که باید این اقدامات را انجام دهد تا از بدتر شدن اوضاع جلوگیری کند. گوگل همچنین تلاش های خود را در زمینه عقب نماندن از چت بات هوش مصنوعی مانند ChatGPT که شرکت OpenAI معرفی کرده انجام خواهد داد./ فارس

ارسال نظر