شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

بغداد: کاهش تنش در منطقه، موضوع گفت‌وگوهای عبدالمهدی با روحانی

دفتر اطلاع‌رسانی نخست‌وزیر عراق در بیانیه‌ای گفت که «رئیس‎جمهور ایران و عادل عبدالمهدی درباره روابط دو جانبه و راه‌های کاهش تنش در منطقه بحث و تبادل نظر کردند».
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۳۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: ۱۷۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق که روز دوشنبه وارد تهران شده است، با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

دفتر اطلاع‌رسانی نخست‎وزیری عراق در این خصوص بیانیه‎ای را صادر کرد و در آن گفت که دو طرف ایرانی و عراقی درباره تحولات منطقه و راه‌های کاهش تنش‌های کنونی بحث و گفت‌وگو کردند.

 

عبدالمهدی پایان ماه مه گذشته (اردیبهشت ماه) گفته بود که برای بررسی اوضاع منطقه و کاهش تنش آمریکا و ایران به هر یک از این کشورها سفر می‌کند.

«عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق روز دوشنبه مصادف با بیست و دوم ژوئیه(31 تیرماه) به دعوت رسمی ایران وارد تهران شده است.

 

این دومین سفر عبدالمهدی ظرف چهار ماه گذشته است، او همچنین ۱۷ فروردین سال جاری در سفری ۲ روزه و در پاسخ به دعوت حسن روحانی به ایران آمده بود.

منبع : فارس

ارسال نظر