وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

تخریب ۳ مدرسه شبانه‌روزی در زلزله خوی

تخریب ۳ مدرسه شبانه‌روزی در زلزله خوی معاون وزارت آموزش و پرورش درباره آسیب مدارس در زلزله خوی توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، مجید عبداللهی؛ معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره وضعیت مدارس آسیب‌دیده در زلزله خوی اظهار کرد: در زلزله نخست 10 مدرسه آسیب دید که 9 مدرسه نیازمند تعمیرات و یک مدرسه تخریبی و در روستا قرار داشت.

 

وی افزود: برای بازسازی و تعمیرات این مدارس 13 میلیارد تومان تأمین اعتبار شد و در روستای بدلان که مدرسه‌ 6 کلاسه آن تخریب شده بود، یک مدرسه خیرساز دو کلاسه داریم و تا 20 روز آینده تحویل داده می‌شود همچنین فعلاً برای برقراری کلاس درس دانش‌آموزان از کانکس استفاده خواهد شد.

 

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه برای ساخت مدرسه 6 کلاسه در روستای بدلان نیازمند تأمین منابع از سوی دولت هستیم تا بتوانیم برای مهر سال آینده مدرسه جدید را تحویل دهیم، مطرح کرد: در زلزله چند روز گذشته نیز 4 مدرسه در شهرستان خوی آسیب دید که دو مدرسه شبانه‌روزی و دو مدرسه روزانه بود.

 

عبداللهی ادامه داد: برای ساخت این مدارس از منابع ستاد مدیریت بحران و مشارکت خیران استفاده می‌شود تا بتوانیم اول مهر مدارس را تحویل دهیم، 4 مدرسه آسیب‌دیده مربوط به 40 سال گذشته است و جزو مدارس تخریبی هستند که به لحاظ سازه‌ای نیز مقاوم نیستند همچنین 8 مدرسه نیازمند تعمیرات هستند که تا هفته آینده کار تعمیرات به اتمام می‌رسد.

 

وی بیان کرد: برآورد اولیه ما 120 میلیارد تومان خسارت به مدارس در زلزله خوی است همچنین برای مدرسه شبانه‌روزی تخریب شده به دنبال فضای جایگزین هستیم و اگر امکان‌پذیر نبود فعلاً آموزش را به صورت مجازی دنبال می‌کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده