مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به ۱۹.۶ میلیون تومان رسید + جدول نرخ نقره آخرین قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان قیمت سایپا و ایران خودرو

معاون وزیر اقتصاد: برای مبارزه با فساد مالی و پولشویی با کسی تعارف نداریم

معاون وزیر اقتصاد: برای مبارزه با فساد مالی و پولشویی با کسی تعارف نداریم معاون وزیر اقتصاد گفت: برای مبارزه با فساد مالی و پولشویی با احدی تعارف نداریم و از همه دستگاه‌ها می‌خواهیم در این کار از ما حمایت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۷۵۹

به گزارش راهبردمعاصر؛ هادی خانی در نشست کارشناسی با حضور مدیران مبارزه با پولشویی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری خصوصی و دولتی و مدیران فناوری خواستار اقدام تمامی دستگاه‌ها در راستای اجرای قوانین و مقررات مبارزه با پولشویی شد و گفت: از دستگاه‌ها می‌خواهیم از ساختار‌های مقابله با پولشویی در دستگاه‌ها حمایت ویژه کنند.

 

در این نشست که با محور آسیب شناسی چگونگی اجرای دستورالعمل ارائه خدمات بانکی به اتباع خارجی برگزار شد، معاون وزیر اقتصاد و رییس مرکز اطلاعات مالی با اشاره به مطرح شدن انتقاد از برخورد جدی در برخی امور در دستور کار این مرکز با دستگاه‌های مختلف یادآور شد: همواره بنای ما در ابتدا تعامل و فرصت دادن به دستگاه‌های مختلف است. در ادامه اگر هر یک از بخش‌ها دستور کار حوزه مبارزه با پولشویی را رعایت نکنند، برخورد ما جدی خواهد بود و مراتب را از طریق ابزار‌های قانونی پیگیری خواهیم کرد. در صورتی که با عدم اهتمام یا خدای نکرده کوتاهی روبرو شویم، از ابزار‌هایی نظیر ارجاع امر به دستگاه قضایی استفاده می‌کنیم.

 

معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر ضرورت و اهمیت تبیین درباره مرکز اطلاعات مالی، اقدامات و ضرورت ایجاد آن گفت: چند روز قبل که برای شرکت در یک برنامه گفتگو محور به شبکه پنج سیما رفتیم متوجه شدیم برخی از کسانی که با برنامه تماس گرفتند، از ماهیت مرکز اطلاع چندانی ندارند.

 

رییس مرکز اطلاعات مالی اعلام کرد: در حوزه هوشمندسازی مبارزه با پولشویی، با مسئولان کشور اتفاق نظر داریم که این پروژه ملی است لذا از اهالی فناوری انتظار داریم با جدیت به موضوع مبارزه با پولشویی ورود کنند.

 

خانی در پاسخ به برخی نقد‌های مطرح شده به مصوبات و دستورالعمل‌های گذشته گفت: مصوبات هر جا که لازم باشد به طور قطع اصلاح خواهد شد.

 

چراکه ما قصد اجرای قانون را داریم و به دنبال کار تشریفاتی نیستیم. چند ماه قبل هم مکاتباتی با بانک‌ها داشتیم که علت عدم اجرای دستورالعمل‌های سابق بانک مرکزی را اعلام کنند. اگر لازم باشد مصوبات مطابق نیاز‌های کشور اصلاح می‌شود. همچنین در سامانه‌ای که طراحی کرده‌ایم قسمتی برای ارتباط با مدیران و کارشناسان مبارزه با پولشویی و دریافت نظرات آنان ایجاد خواهد شد.

 

وی یادآور شد: تعامل و تفاهم ما با بانک مرکزی تفاهم بسیار خوبی است. بانک مرکزی دستگاه متولی نظارت است و ما ضمن انتظار از آن برای اجرای کامل وظایف در خصوص مبارزه با پولشوئی، تاکید داریم شأن نظارتی این نهاد مهم بانکی حفظ شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار