واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

تشکیل گذرگاه هوایی ویژه ارتش ترکیه برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان

وزیرد فاع ترکیه ضمن اعلام تشکیل گذرگاه هوایی ویژه برای ارسال کمک‌ها به مناطق زلزله‌زده، گفت همه هواپیماهای این کشور در حالت آماده‌باش هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع ترکیه امروز (دوشنبه) از ایجاد گذرگاه هوایی ویژه توسط ارتش این کشور برای ارسال کمک‌ها به مناطق زلزله‌زده خبر داد.

 

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه طی بازدید از روند ارسال کمک‌های هوایی به زلزله‌زدگان در جنوب این کشور، گفت: «همه هواپیماهای ما در حالت آماده باش هستند تا تدارکات تیم‌های امدادی را به مناطق آسیب‌دیده منتقل کنند».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، آکار در ادامه توضیح داد: «نیروهای مسلح ترکیه، یک گذرگاه هوایی ویژه را برای کمک به مناطق زلزله‌زده و اعزام تیم‌های جستجو برای یافتن بازماندگان ایجاد کرده است».

 

وی همچنین افزود: «به تعیین تلفات و خسارات نیروهای مسلح ترکیه بر اثر زلزله ادامه می‌دهیم و تاکنون متاسفانه ۳ شهید و چند مصدوم داریم. نیروهای ما در حال آماده‌شدن برای انتقال تدارکات تیم‌های نجات به مناطق آسیب‌دیده هستند».

 

طبق این گزارش وزیر دفاع ترکیه به همراه رئیس ستاد کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی این کشور به مناطق زلزله‌زده در جنوب ترکیه رفتند.

 

به نوشته آناتولی، تاکنون کشورهای روسیه، ایران، لهستان، بلغارستان و جمهوری آذربایجان آمادگی خود را برای ارسال تیم‌های امداد و نجات و کمک به زلزله‌زدگان در ترکیه اعلام کرده‌اند.

 

پیش از این، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در پیام‌هایی به همتایان ترکیه‌ای و سوری خود، از آمادگی مسکو برای ارائه کمک‌های لازم جهت رفع پیامدهای زلزله امروز خبر داده بود. 

 

«فواد اُکتای» معاون رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اشاره به لغو پروازهای مسافری در برخی استان‌های زلزله‌زده، آمار تلفات این زمین‌لرزه شدید تا ساعت ۱۰:۳۰ (به وقت ایران) ۲۸۴ کشته و ۲۳۲۳ زخمی است./ فارس

ارسال نظر