عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تشکیل گذرگاه هوایی ویژه ارتش ترکیه برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان

وزیرد فاع ترکیه ضمن اعلام تشکیل گذرگاه هوایی ویژه برای ارسال کمک‌ها به مناطق زلزله‌زده، گفت همه هواپیماهای این کشور در حالت آماده‌باش هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع ترکیه امروز (دوشنبه) از ایجاد گذرگاه هوایی ویژه توسط ارتش این کشور برای ارسال کمک‌ها به مناطق زلزله‌زده خبر داد.

 

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه طی بازدید از روند ارسال کمک‌های هوایی به زلزله‌زدگان در جنوب این کشور، گفت: «همه هواپیماهای ما در حالت آماده باش هستند تا تدارکات تیم‌های امدادی را به مناطق آسیب‌دیده منتقل کنند».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، آکار در ادامه توضیح داد: «نیروهای مسلح ترکیه، یک گذرگاه هوایی ویژه را برای کمک به مناطق زلزله‌زده و اعزام تیم‌های جستجو برای یافتن بازماندگان ایجاد کرده است».

 

وی همچنین افزود: «به تعیین تلفات و خسارات نیروهای مسلح ترکیه بر اثر زلزله ادامه می‌دهیم و تاکنون متاسفانه ۳ شهید و چند مصدوم داریم. نیروهای ما در حال آماده‌شدن برای انتقال تدارکات تیم‌های نجات به مناطق آسیب‌دیده هستند».

 

طبق این گزارش وزیر دفاع ترکیه به همراه رئیس ستاد کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی این کشور به مناطق زلزله‌زده در جنوب ترکیه رفتند.

 

به نوشته آناتولی، تاکنون کشورهای روسیه، ایران، لهستان، بلغارستان و جمهوری آذربایجان آمادگی خود را برای ارسال تیم‌های امداد و نجات و کمک به زلزله‌زدگان در ترکیه اعلام کرده‌اند.

 

پیش از این، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در پیام‌هایی به همتایان ترکیه‌ای و سوری خود، از آمادگی مسکو برای ارائه کمک‌های لازم جهت رفع پیامدهای زلزله امروز خبر داده بود. 

 

«فواد اُکتای» معاون رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اشاره به لغو پروازهای مسافری در برخی استان‌های زلزله‌زده، آمار تلفات این زمین‌لرزه شدید تا ساعت ۱۰:۳۰ (به وقت ایران) ۲۸۴ کشته و ۲۳۲۳ زخمی است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده