گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند!

علت پاکی هوای تهران در ۵ روز گذشته چه بود؟

علت پاکی هوای تهران در ۵ روز گذشته چه بود؟ مدیرکل مرکز هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تنفس هوای پاک در شهر تهران در ۵ روز گذشته به واسطه تهویه هوا بوده است؛ انتشار آلودگی در این چند روز کماکان مانند گذشته بوده اما وزش باد سبب شده تا هوا تصفیه شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ ۵ روز است که شهر تهران هوای پاک و یا قابل قبول داشته و پایتخت‌نشینان هوای مطلوبی را تنفس کرده‌اند. تنفس مداوم هوای مطلوب با توجه به افزایش تعداد روزهای آلوده در سال جاری و تنفس هوای سمی در پایتخت، سبب متعجب شدن شهروندان تهرانی شده است.

 

در همین رابطه، داریوش گل‌علیزاده؛ سرپرست مرکز هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست به تسنیم گفت: تنفس هوای پاک در شهر تهران در 5 روز گذشته به واسطه تهویه هوا بوده است؛ اگر تهویه هوا و وزش باد با سرعت مناسب انجام شود، تخلیه آلودگی به خوبی انجام می‌شود. انتشار آلودگی در این چند روز کماکان مانند گذشته بوده اما وزش باد سبب شده تا هوا تصفیه شود.

 

وی ادامه داد: موضوع مدیریت بادی و انتظار برای وزش باد مناسب موضوعی کاملاً علمی است و در همه جای دنیا بارگذاری‌ها را در جهت تهویه هوا و مناسب با توان اکولوژیک منطقه انجام می‌دهند.

 

سرپرست مرکز هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تهران شهر بادخیزی نیست، زمانی که آلودگی هوا افزایش پیدا می‌کند و تخلیه آلایندگی انجام نمی‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار