رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

انتقاد نبیه بری از مخالفت دولت لبنان با دریافت کمک از ایران

انتقاد نبیه بری از مخالفت دولت لبنان با دریافت کمک از ایران رئیس مجلس لبنان، به طور ضمنی از مخالفت دولت این کشور با دریافت کمک از ایران، انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر نبیه بری در سخنرانی در مراسم افتتاح سفارت جدید ایران در بیروت، تاکید کرد ایران تهدیدی برای هویت عربی نیست.

براساس گزارش المیادین، نبیه بری از عملکرد کسانی که بر اساس تحریم‌ها عمل می‌کنند و کمک‌های ایران را رد می‌کنند، ابراز تاسف کرد.

وی درباره ایران افزود: کشوری که برای کمک، حمایت و پشتیبانی اعلام آمادگی می‌کند، اما رد می‌شود. کشوری که پیشنهاد دادن برق، دارو، انرژی و دیگر کمک‌ها را ارائه می‌کند، اما با آن مخالفت می‌شود. بدترین موضع گیری آن است که از تحریم‌های دیگران بترسیم و در برابر آن تسلیم شویم و بر اساس آن عمل کنیم و از دریافت کمک‌ها اجتناب کنیم.

رئیس مجلس لبنان همچنین خواستار موفقیت تلاش‌ها برای حل و فصل روابط بین ایران و عربستان سعودی و بازگرداندن این روابط به شرایط گذشته شد و افزود: امیدواریم این روز که در آن ساختمان جدید سفارت ایران در بیروت را افتتاح می‌کنیم، روزنه امیدی باشد تا روزی فرا برسد که در آن، از سرگیری روابط جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های عربی و اسلامی منطقه به ویژه عربستان سعودی را جشن بگیریم./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار