یحیی سریع ادعای حمله یمن به مدینه را تکذیب کرد پناهندگی بشار اسد در روسیه لغو می‌شود؟ هشدار سفارت آمریکا در ریاض: شهروندان آمریکایی در صورت استفاده از فرودگاه‌های عربستان، احتیاط کامل را رعایت کنند قالیباف: آمریکا باید تنبیه و شیرفهم شود تا خواسته‌های ما را بپذیرد حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض پیام مهم سردار قاآنی درباره مسجدالاقصی قالیباف: به اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوبل فیزیک بدهید! غرق شدن دومین کشتی باری در نزدیکی تنگه هرمز ظرف ۲۴ ساعت اخیر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل وارد جمهوری آذربایجان شد واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران هشدار تخلیه ائتلاف سعودی برای انجام عملیات ویژه در صنعا واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد اردوغان: توافق مکه را برای تصویب به پارلمان ارسال می‌کنیم

بانک جی‌پی‌مورگان: قیمت نفت امسال تا ۱۰۰ دلار افزایش می ‌یابد

بانک جی‌پی‌مورگان: قیمت نفت امسال تا ۱۰۰ دلار افزایش می ‌یابد تحلیلگران بانک جی‌پی‌مورگان پیش بینی کردند، با توجه به احتمال افزایش عرضه از سوی اوپک پلاس و بهبود روند تولید نفت روسیه در بازار تا نیمه سال 2023، بعید است قیمت نفت برنت امسال از سطح 100 دلار در هر بشکه عبور کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 18
کد خبر: ۱۷۳۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، تحلیلگران بانک جی‌پی‌مورگان امروز در یادداشتی پیش بینی کردند، با توجه به احتمال افزایش عرضه از سوی اوپک پلاس و بهبود روند تولید نفت روسیه در بازار تا نیمه سال 2023 و به استثنای بروز هرگونه عامل قابل توجه ژئوپلتیکی، بعید است قیمت نفت برنت امسال از سطح 100 دلار در هر بشکه عبور کند.

 

در این یادداشت آمده است، اوپک پلاس بعید است که از کَف قیمتی 80 دلار دفاع کند و از اینرو نیازی به سهمیه کاهش تولید در سال جاری نخواهد داشت.

 

این تحلیلگران مدعی هستند، گروه اوپک پلاس در عوض 400 هزار بشکه در روز بر عرضه خود می افزایند.

 

اما عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان روز پنج شنبه گفته است، توافق کنونی اوپک پلاس برای کاهش تولید 2 میلیون بشکه ای تا پایان سال تغییر نخواهد کرد.

 

به گفته تحلیلگران جی پی مورگان، با توجه به اینکه انتظار می رود، تولید نفت روسیه تا ماه ژوئن بهبود کامل یابد و قیمت های بالاتر نفت، مانع از خرید نفت از سوی آمریکا برای پر کردن دوباره ذخایر راهبری اش شود، احتمالا توازن عرضه- تقاضا کمتر خواهد شد.

 

این بانک همچنین برآورد خود از رشد تقاضا برای نفت از سوی چین به عنوان بزرگ ترین واردکننده در جهان را همان 770 هزار بشکه در روز حفظ کرد.

 

به گفته تحلیلگران این بانک، انتظار می رود، چین به علت برداشتن محدودیت های کرونا و افزایش حجم سفرها و به دنبال آن بالا رفتن تقاضا برای سوخت، در سال 2023 رقم بی سابقه‌ای نفت خام وارد کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار