بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه

رونمایی از اولین شناور مشترک امارات و رژیم صهیونیستی

رونمایی از اولین شناور مشترک امارات و رژیم صهیونیستی در نمایشگاه «ناودکس ۲۰۲۳» ابوظبی، از اولین شناوری که به صورت مشترک توسط شرکت‌های اماراتی و رژیم صهیونیستی ساخته شده، رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، روز گذشته (دوشنبه، ۲۰فوریه) امارات و رژیم صهیونیستی از اولین شناور نظامی بدون سرنشینی که در چارچوب همکاری مشترک صنایع نظامی تل‌آویو و ابوظبی ساخته‌اند، رونمایی کردند.

 

طبق گزارش پایگاه خبری «آی‌۲۴»، این شناور که در چارچوب همکاری‌های نهادهای نظامی رژیم صهیونیستی و اماراتیساخته شده ، مجهز به سنسورها و سیستم‌های تصویربرداری پیشرفته است. قرار است از این شناور برای نظارت و شناسایی مین در سواحل ابوظبی، پایتخت امارات استفاده شود.

 

روز گذشته از این شناور در جریان دو نمایشگاه «آیدکس ۲۰۲۳» برای محصولات دفاع هوایی و «ناودکس ۲۰۲۳» برای تجهیزات دفاع دریایی، که در امارات آغاز به کار کرده‌اند، رونمایی شد.

 

«اورین گوتر» مدیر طرح‌‌های دریایی در شرکت نظامی صهیونیستی، در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه ضمن اشاره به اینکه «این شناورها در منطقه با تهدیدات مشترک مقابله خواهند کرد، هدف ما استقرار آن‌ها در خارج از کشور است»، گفت: ما برای اولین بار پروژه مشترکی را ارائه می‌کنیم که نشان‌دهنده توانمندی‌ها و نقاط قوت هر دو شرکت در تامین امنیت سواحل و مقابله با تهدیدات مین است.

 

شرکت «رافائل» برای صنایع نظامی در سرزمین‌های اشغالی هفته گذشته پیش از آغاز به کار نمایشگاه‌های ابوظبی اعلام کرده بود که دفتر نمایندگی دائم خود را در پایتخت امارات دایر کرده است.

 

این شرکت صهیونیستی به دنبال افزایش همکاری با امارات در زمینه دفاع هوایی و مشارکت با این کشور در منطقه خلیج‌فارس برای بهبود توانایی‌های دریایی خود است. منابع عبری‌زبان گزارش دادند که شرکت‌های نظامی صهیونیستی و اماراتی نیز برای توسعه یک سامانه ضد پهپاد با یکدیگر همکاری می‌کنند.

 

امارات و رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق‌نامه‌های عادی‌سازی در سال ۲۰۲۰، از ماه ژانویه سال ۲۰۲۲ مشارکت نظامی خود را تقویت کرده‌اند. پس از این امر، شرکت تسلیحات پیشرفته صهیونیستی «Elbit Systems» اعلام کرد که شرکت تابعه آن در امارات قراردادی به ارزش تقریبی ۵۳ میلیون دلار برای تامین سیستم‌های دفاعی با نیروی هوایی امارات منعقد کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار