اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

واکنش نتانیاهو به بیانیه شورای امنیت درباره شهرک‌سازی‌ها

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به بیانیه شورای امنیت سازمان ملل درباره شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری این بیانیه را یک‌جانبه خواند و گفت که بهتر بود شورای امنیت چنین بیانیه‌ای صادر نمی‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه)، به بیانیه شورای امنیت سازمان ملل درباره شهرک‌سازی در کرانه باختری و وضعیت قدس اشغالی واکنش نشان داد.

 

بنابر گزارش وبگاه خبری «سوا»، در بیانیه‌ای که دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی در حساب کاربری خود در شبکه فیسبوک منتشر کرده، آمده است: «شورای امنیت سازمان ملل بیانیه‌ای یک‌جانبه صادر کرده که یهودیان را از حقوق زندگیشان محروم می‌کند و عملیات‌های این ماه فلسطینیان در قدس را که منجر به کشته شدن ۱۰ اسرائیلی شد، نادیده می‌گیرد.»

 

بنیامین نتانیاهو در ادامه اضافه کرد که شورای امنیت حمایت تشکیلات خودگردان فلسطین از آنچه آن را تروریست خوانده، و همچنین پرداخت حقوق به خانواده‌های عملیات‌های [استشهادی] چشم‌پوشی می‌کند.

 

در بخش پایانی این بیانیه آمده است: «شورای امنیت از اهمیت یهودستیزی که منجر به کشته شدن میلیون‌ها یهودی شده، می‌کاهد. شایسته بود این بیانیه صادر نمی‌شد و آمریکا نیز به آن نمی‌پیوست.»

 

شورای امنیت سازمان ملل متحد، شامگاه دوشنبه، در بیانیه‌ای موضع خود را در قبال شهرک‌سازی‌های جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اعلام کرد.

 

شورای امنیت در این بیانیه که با حمایت تمام اعضای آن صادر شد، مشروعیت‌بخشی به شهرک‌سازی‌های کرانه باختری اشغالی را محکوم و تأکید کرد که شهرک‌سازی‌ها «مانعی» بر سر راه صلح هستند.

 

شورای امنیت با تأکید بر این که با هر گونه اقدام مانع برقراری صلح در اراضی اشغالی مخالف است، اعلام کرده بود: «تداوم فعالیت‌ شهرک‌سازی اسرائیل، اصل راهکار دودولتی را به خطر می‌اندازد.»/ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار