دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تظاهرات گسترده یمنی در هشدار به متجاوزان و همبستگی با فلسطین

هزاران شهروند یمنی در صنعا به منظور هشدار به ائتلاف متجاوزان به این کشور و اعلام همبستگی با ملت فلسطین تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 24
کد خبر: ۱۷۴۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه المسیره، در این تظاهرات که صبح جمعه به منظور اعلام وفاداری به راه شهید "صالح الصماد" رئیس پیشین شورای عالی سیاسی یمن برگزار شد، شرکت کنندگان شعارهایی را در حمایت از ملت فلسطین و محکومیت جنایت های رژیم صهیونیستی سر دادند.

تظاهر کنندگان با صدور بیانیه ای ادامه محاصره و تجاوز به یمن از سوی ائتلاف سعودی – آمریکایی را محکوم و اعلام کردند جنایت های آن در خاطر ملت یمن باقی خواهد ماند.

شهروندان یمنی بار دیگر حضور نظامیان سعودی، آمریکایی، اماراتی، انگلیسی و رژیم صهیونیستی در خاک کشور خود را محکوم و اعلام کردند که به آمریکا و انگلیس اجازه حضور در خاک یمن را نمی دهند و به آزادسازی مناطق اشغال شده ادامه می دهند.

آن ها خواستار پایان تجاوز و لغو محاصره، پرداخت همه حقوق و خسارات های ملت یمن و بازگشت اموال به غارت رفته توسط متجاوزان و فاسدان وابسته به آن ها شدند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات، ائتلاف متجاوزان را مسئول همه جنایت های انجام شده و اموال غارت شده و توقف پرداخت حقوق ملت یمن دانستند و بر مطرح شدن پرونده انسانی در هر گفت و گو و مذاکره ای تاکید کردند.

تظاهرکنندگان بر همبستگی کامل خود با ملت مظلوم فلسطین و بر آمادگی کامل خود برای یاری فلسطین و مقدسات آن تاکید و جنایت های رژیم صهیونیستی و جنایت اخیر در نابلس را به شدت محکوم کردند.

آن ها با محکوم کردن عادی سازی روابط برخی کشورها با رژیم صهیونیستی از ملت های مسلمان خواستند که در مقابله با جنایت های دشمن صهیونیستی متحد شوند و برای یاری ملت فلسطین، گام های عملی بردارند و با سلاح و مال آن ها را یاری کنند./ ایرنا

ارسال نظر