فرار فلاویو بولسونارو به آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل امیر قطر: منطقه در حال گذراندن روز‌های سختی است نتایج انتخابات اسرائیل فردا اعلام می‌شود رسانه‌های عبری: درخواست لیکود برای تمدید زمان رأی‌گیری رد شد التماس بن گویر و نتانیاهو برای شرکت اسرائیلی‌ها در انتخابات پزشکیان در دیدار با پوتین: بدون وابستگی به آمریکا می‌توانیم مشکلات منطقه را حل‌وفصل کنیم پوتین در دیدار با پزشکیان: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان

اعلام اعتصاب و عزای عمومی در نابلس/ افزایش شهدا به ۹ نفر

اعلام اعتصاب و عزای عمومی در نابلس/ افزایش شهدا به ۹ نفر گروه‌های مقاومت فلسطین از برگزاری اعتصاب و عزای عمومی در نابلس در کرانه باختری بدنبال شهادت ۹ فلسطینی طی یورش امروز چهارشنبه صهیونیست‌ها به این شهر خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، گروه‌های مقاومت فلسطین برای گرامیداشت یاد شهدای امروز نابلس که به دست نظامیان رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، فردا را عزای عمومی اعلام کردند و فراخوان اعتصاب عمومی در این شهر دادند.

در همین حال وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدا به ۹ نفر افزایش یافته است.

طبق گزارش این وزارتخانه شمار مجروحان نیز به ۹۷ نفر افزایش یافته و حال شش تن از آنها وخیم گزارش شده است.

به دنبال جنایت امروز صهیونیست‌ها در نابلس، «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به صهیونیست‌ها نسبت به لبریز شدن صبر مقاومت غزه هشدار داد.

سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین قسام طی توییتی در این باره خاطرنشان کرد: مقاومت در غزه جنایات روزافزون دشمن علیه ملت‌مان در کرانه باختری اشغالی را زیر نظر دارد و صبر آن درحال تمام شدن است.

پیش از این نیز «طارق سلمی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین طی سخنانی در واکنش به یورش امروز نظامیان صهیونیست به نابلس و شهادت شش فلسطینی در جریان این تجاوز، مقاومت فلسطینی‌ها در این شهر را ستود و تاکید کرد که ملت فلسطین پشت مقاومت ایستاده‌اند و از آن حمایت می‌کنند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که نظامیان رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه به بهانه بازداشت چند فلسطینی به شهر نابلس یورش بردند و با فلسطینی‌ها درگیر شدند.

برخی منابع رسانه‌ای نیز اعلام کردند که پس از چند ساعت درگیری و مقاومت فلسطینی‌ها، نظامیان رژیم صهیونیستی از نابلس عقب نشینی کردند.

شرایط این روزهای سرزمین‌های اشغالی و به طور خاص در کرانه باختری بسیار ویژه است و رزمندگان فلسطینی با هر وسیله‌ای پاسخ جنایات بی شمار صهیونیست‌ها را می‌دهند و همین امر شرایط ویژه‌ای را برای صهیونیست‌های غاصب رقم زده است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار