پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

مطبوعات و رسانه‌ها همچنان از پرداخت مالیات معاف‌اند

وزارت اقتصاد اعلام کرد: بر اساس مصوبه مجلس فعالیت‌های انتشاراتی، مطبوعاتی و قرآنی و موسسات رسانه‌ای دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنان از معافیت‌های مالیاتی برخوردارند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به گزارش روزنامه شرق با عنوان «سنگلاخ رسانه‌ای»، روزنامه جهان صنعت با تیتر «آغازی بر پایان مطبوعات»، روزنامه دنیای اقتصاد با تیتر «شلیک مالیاتی به مطبوعات» و روزنامه اعتماد با تیتر «نفس بریدگان» اعلام کرد: بر اساس یک روند منطقی همه فعالیت‌های اقتصادی مشمول مالیات می‌شوند، اما دولت‌ها برای سهولت در روند کار و تشویق برخی از فعالیت‌ها معافیت‌هایی را در نظر می‌گیرند که بر اساس بند «ل» ماده ۱۳۹ قانون مالیات‌های مستقیم که شامل اشخاص حقیقی و حقوقی می‌شود، موسسات انتشاراتی، مطبوعاتی و قرآنی و موسسات رسانه‌ای دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله مشمولان این بند از پرداخت مالیات معاف بودند که بر اساس پیشنهاد دولت، در جز ۳ بند «ث» تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ برای این معافیت‌ها سقفی در نظر گرفته شود که این مساله با برخی شائبه‌ها همراه شد.

دولت سیزدهم همواره در همه موارد از فعالیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای حمایت کرده و هیچ‌گونه کمکی در این خصوص دریغ نداشته و بر این روند نیز ادامه خواهد داد.

با توجه به نگرانی و شائبه‌های ایجاد شده، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای فعالیت‌های انتشاراتی، مطبوعاتی و قرآنی و موسسات رسانه‌ای دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را از پرداخت مالیات معاف کردند.

مجلس در نشست علنی خود موارد اصلاحی کمیسیون تلفیق در جزء ۳ بند (ث) تبصره ۶ در بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۲ را تصویب کرد. بر این اساس، به‌منظور ایجاد شفافیت و اصلاح سیاست‌گذاری در معافیت‌های مالیاتی؛ معافیت مالیاتی درآمد سالانه مشمول اشخاص موضوع بند «ل» ماده (۱۳۹) قانون مالیات‌های مستقیم، حداکثر معادل چهار برابر سقف مالیاتی ماده (۸۴) قانون مذکور است و مازاد بر آن حسب مورد به نرخ قانون مالیات‌های مستقیم، مشمول مالیات است.

در نهایت، فعالیت‌های انتشاراتی، مطبوعاتی و قرآنی و موسسات رسانه ای دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از شمول حکم این جزء مستثنی هستند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار