گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

سرکوب خشن معترضان به نتانیاهو توسط پلیس اسرائیل

پلیس رژیم صهیونیستی می‌گوید با استفاده از نیروهای امنیتی اسب‌سوار، ضد شورش و خودروهای آب‌پاش در حال متفرق کردن تظاهرات‌کنندگانی است که گفته می‌شود تعداد آنها ۴۰۰ هزار نفر است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با رسیدن دقایق اولیه بامداد یکشنبه و تداوم تظاهرات چند صد هزار نفری معترضان علیه کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم کودک‌کُش صهیونیستی در فلسطین اشغالی، پلیس این رژیم به سرکوب این تجمعات روی آورد.

 

سازمان‌دهندگان تظاهرات شامگاه شنبه می‌گویند که حدود ۴۰۰ هزار صهیونیست در اعتراض به سیاست‌های کابینه نتانیاهو در مناطق مختلف فلسطین اشغالی تجمع کردند که نیمی از آنها فقط در تل‌آویو به خیابان‌ها آمدند.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، پلیس رژیم صهیونیستی نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که با استفاده از نیروهای امنیتی اسب‌سوار، ضد شورش و خودروهای آب‌پاش در حال متفرق کردن معترضان در تل‌آویو است.

 

سخنگوی پلیس تل‌آویو نیز گفت از این تجهیزات و نیروهای ضدشورش برای باز کردن بزرگراه آیالون که توسط تظاهرات‌کنندگان مسدود شده بود، استفاده می‌کند.

 

طبق گزارش‌ها، پلیس رژیم موقت صهیونیستی در قدس اشغالی نیز تاکنون ۴ نفر از تظاهرات‌کنندگان را به‌دلیل اقدامات غیرقانونی علیه نیروهای امنیتی بازداشت کرده است.

 

همزمان خبر می‌رسد که یک فروند هواپیمای مسافری رژیم صهیونیستی با حداقل ۲۳۰ سرنشین، به‌دلیل مشکلاتی که فنی اعلام شده، در فرودگاه تل‌آویو به‌صورت اضطراری فرود آمد./ فارس

ارسال نظر