تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

روسیه: آمریکا، اروپا را وادار به تامین اوکراین می‌کند

رئیس دومای روسیه در اظهاراتی گفت که آمریکا کشورهای اروپایی را مجبور می‌کند تامین اوکراین را به رفاه شهروندان خود ترجیح دهند و حال آنکه خود در مقایسه هزینه چندانی نمی‌پردازد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری آناتولی، «ویاچسلاو ولودین» افزود: کشورهای اتحادیه اروپا به دلیل تحریم‌های ضدروسی که به اقتصاد آنها مانند بومرنگ ضربه زده است، باید به دلیل تامین مالی و نظامی اوکراین هزینه‌های بیشتری بدهند.

این مقام روسی افزود: آمریکا، کشورهای اروپایی را مجبور می‌کند به جای درنظر گرفتن رفاه شهروندان خود، اوکراین را تامین مالی کنند.

ولودین در حساب تلگرام خود خاطرنشان کرد: آمریکا کشورهای اروپایی را مجبور می کند به قیمت پایین آوردن سطح رفاه شهروندان خود، اوکراین را تامین کنند اما خودش هزینه چندانی در مقایسه با اروپا نمی دهد.

رئیس دومای روسیه تشریح کرد: از نظر هزینه، آمریکا ۰.۳۷ درصد از سهم تولید ناخالص داخلی خود برای کمک به اوکراین استفاده می کند که به گفته او ۵.۷ برابر کمتر از لهستان به عنوان یک کشور اروپایی است.

وی همچنین استونی، لتونی، جمهوری چک، لیتوانی، اسلواکی، بلغارستان، مالت، نروژ، رومانی و دولت یونانی قبرس را از جمله کشورهایی نام برد که تحت فشار واشنگتن برای پرداخت هزینه بیشتر در جنگ با روسیه هستند.

ولودین در ادامه تشریح کرد که رهبران اتحادیه اروپا با ادامه تسلیح کی‌یف، برخلاف منافع ملی خود و به ضرر شهروندان شان عمل می کنند.

رئیس دومای روسیه در پایان واشنگتن را متهم کرد که بر پایه سیاست خارجی خود، از کشورهای دیگر برای دستیابی به منافع اش استفاده می کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار