ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

بروز خشونت در اعتراض مردم آتن به حادثه قطار یونان

بروز خشونت در اعتراض مردم آتن به حادثه قطار یونان دانشجویان و کارگران راه‌آهن در آتن در واکنش به حادثه مرگبار اخیر قطار در یونان دست به اعتراض زدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز امروز (یکشنبه) از درگیری بین پلیس و گروهی از معترضان در مرکز آتن در حاشیه تظاهرات هزاران دانشجو و کارگران راه آهن به خاطر مرگبارترین تصادف قطار یونان خبر داد.

گفته می‌شود گروهی از معترضان بمب‌های بنزینی به پلیس پرتاب کردند و پلیس هم در واکنش گاز اشک‌آور و شوکر استفاده کرد و معترضان هم به خیابان‌های اطراف متفرق شدند.

در چند روز گذشته تظاهرات مختلفی در آتن برگزار شده و امروز در چهارمین روز دانشجویان به خیابان‌ها آمده‌اند.

روز سه شنبه هفته گذشته در ۳۵۰ کیلومتری شمال آتن، یک قطار مسافربری از جهت مخالف به یک قطار باری برخورد کرده، از ریل خارج شد و در نهایت در آتش سوخت. بیشتر خشم متوجه مقامات و شرکت‌های راه آهن شده است. عصر چهارشنبه نیز معترضان به سمت دفاتر شرکت راه‌آهن در آتن سنگ پرتاب کردند. دولت گفته که در غم مردم شریک است و قول داده که تحقیقات کاملی در خصوص این حادثه انجام دهد.

در جریان این حادثه اعلام شد که حداقل ۵۷ تن جان باختند و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار