با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

همکاری ایران و قطر برای توسعه زیرساخت‌های ایران

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران بر توسعه روابط تجاری با قطر تاکید کرد و گفت: همکاری با فعالان قطری در زمینه مشارکت و سرمایه‌گذاری مشترک و توسعه زیرساخت‌ها تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا پیمان‌پاک در همایش بزرگ تجاری و ‌سرمایه‌گذاری ایران و قطر، با اشاره به تاکید دولت سیزدهم برای توسعه روابط با همسایگان، گفت: کشور قطر به عنوان یکی از کشورهایی است که اگرچه از نظر سیاسی و مسائل منطقه‌ای قرابت نزدیکی با ایران دارد اما طی سال‌های اخیر توجه زیادی به استفاده از فرصت‌های تجاری و اقتصادی با این کشور صورت نگرفته است. 

 پیمان‌پاک با بیان اینکه طی چند ماه گذشته و‌ در دولت سیزدهم توجه جدی به توسعه روابط تجاری با این کشور داشته‌ایم، گفت: در این راستا اقدام به اعزام رایزن بازرگانی به قطر، ایجاد مرکز تجاری، برگزاری نمایشگاه اختصاصی، اعزام هیات های تجاری و ... صورت شده است.
 
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران افزود: در نشست امروز با بیش از ۱۰۰ فعال اقتصادی ایران جلسات رو در رو برگزار و نشست‌های مذاکرات تجاری برای عقد قرارداد، توسعه واردات و صادرات و سرمایه‌گذاری در مجموعه‌هایی برای تولید مشترک و صادرات به کشورهای مختلف از طریق ایران برگزار می‌شود.
 
پیمان پاک افزود: با توجه به عضویت قطر در GCC و اتحادیه کشورهای حاشیه خلیج فارس، می توان از ظرفیت این کشور برای استفاده از تجارت آزاد بهره برد.
 
معاون وزیر صمت  اظهار داشت: در جلسات امروز با مسئولان وزارت صنعت و تجارت قطر مذاکراتی در زمینه حمل و نقل دریایی، بیمه، مباحث بانکی، حوزه ضمانت نامه‌ و مسائل امنیت غذایی خواهیم داشت.
 
معاون وزیر صمت در مورد سطح تجارت ایران و قطر گفت: سطح تجارت ایران و قطر در حال حاضر حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون دلار است که در تلاش هستیم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این عدد را افزایش دهیم.
 
پیمان پاک همچنین با تاکید بر استفاده از ظرفیت صادرات مجدد و سرمایه‌گذاری مشترک، از حضور هیات بزرگی تجاری قطر به منظور سرمایه‌گذاری در ایران طی هفته‌های اخیر خبر داد.
 
معاون وزیر صمت اظهار داشت: تمرکز این هیات بر بحث ایجاد امنیت غذایی، فعال کردن جایگاه ژئوپلتیک ایران به عنوان هاب غلات منطقه با حضور و مشارکت و سرمایه قطر‌ی‌ها و استفاده از ظرفیت بندر حمد بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار