وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید آمریکا: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرد هیئت‌های قطر، مصر، آمریکا و اسرائیل فردا در قاهره دیدار می‌کنند ایران حمله به کاروان «صمود» و دستگیری فعالان حامی فلسطین را محکوم کرد انفجار‌های مهیب و تیراندازی نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی معترضان در گرجستان وارد محوطه اقامتگاه رئیس جمهور شدند ترامپ: حماس باید سریعا اقدام کند در غیر این صورت همه چیز از دست خواهد رفت نعیم قاسم: طرح ترامپ درباره غزه طرحی اسرائیلی در پوشش آمریکایی است هیات حماس امشب برای مذاکره با هیئت آمریکایی به قاهره می‌رود اردوغان: حماس بار‌ها برای صلح اعلام آمادگی کرده است پاسخ حماس به طرح ترامپ درباره غزه آلمان: پیشنهاد ازسرگیری مذاکرات با ایران همچنان پابرجاست هشدار عراقچی به همتایان دو کشور آسیایی درباره اقدامات آمریکا بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد

کره شمالی کشتی روسیه را آزاد کرد

سفارت روسیه در پیونگ یانگ از آزاد شدن کشتی ماهی‌گیری روسی که بیش از ۱۰ روز قبل توسط نیروهای نظامی-دریایی کره شمالی توقیف شده بود، خبر داد و یادآور شد این کشتی به سمت یکی از بنادر کره جنوبی در حال حرکت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر مطبوعاتی سفارت روسیه در پیونگ یانگ امروز (یکشنبه) در پیامی توئیتری اعلام کرد که کره شمالی کشتی ماهیگیری روسی که بیش از ده روز قبل توقیف شده و در بندر "وان‌سان" مستقر بود را آزاد کرده است.

 

بر اساس این اطلاعات، در حال حاضر این کشتی متعلق به روسیه به سمت یکی از بنادر کره جنوبی حرکت کرده است.

 

عصر روز شنبه کاپیتان این کشتی ماهیگیری روسی سفارت روسیه را از آزادی این کشتی مطلع کرده و یادآور شد که این کشتی بندر وان‌سان را ترک کرده و به سمت بندر "ساک‌چو" در کشور کره جنوبی در حرکت است. دو خدمه این کشتی که از اتباع کره جنوبی هستند، نیز در عرشه این کشتی حضور دارند.

 

پیش از این در تاریخ 17 جولای (26 تیرماه) نیروهای نظامی-دریایی کره شمالی به خاطر نقض حریم دریایی این کشور، این کشتی ماهیگیری روسی را متوقف کرده، کنترل آن را به دست گرفته و به آن به بندر "وان‌سان" منتقل کرده بودند.

 

در عرشه این کشتی 17 نفر از جمله 15 تبعه روس و دو تبعه کره جنوبی حضور داشتند. سفارت روسیه در پیونگ یانگ بلافاصله تماس‌های لازم با مقامات کره شمالی برای کمک به آزادسازی این کشتی ماهیگیری را آغاز کرد.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار