نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

یازدهمین هفته تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در فلسطین اشغالی

معترضان به سیاست‌های کابینه و طرح اصلاحات قضایی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، برای یازدهمین هفته متوالی در فلسطین اشغالی تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، تظاهرات‌ها در فلسطین اشغالی علیه طرح کابینه نتانیاهو برای اصلاحات قضائی از شامگاه شنبه در سراسر فلسطین اشغالی آغاز شده است.

 

این یازدهمین هفته است که این تظاهرات در روز شنبه در سراسر شهرهای فلسطین اشغالی برگزار می‌شود.

 

در تل‌آویو معترضان در میدان «دیزنگوف» تجمع کرده‌اند و قصد دارند به سمت «خیابان کاپلان» حرکت کنند. روزنامه جروزالم‌پست گزارش‌ داده در تل‌آویو چندین خیابان به دلیل تظاهرات مسدود خواهند بود.

 

پیش از این نیز از ابتدای آغاز اعتراضات بی سابقه علیه نتانیاهو، صدها نیروی ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که دیگر حاضر به ماندن در ارتش نیستند.

 

با تمامی این اعتراضات که وارد سومین ماه خود شده است، اما کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی)، دوشنبه شب (۱۳ مارس)، پس از چندین ساعت مناقشه، در قرائت اول خود، با ۶۱ رأی موافق و ۵۱ رأی مخالف با لایحه اصلاح قضائی مد نظر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم موافقت کرد. لایحه اصلاحات قضایی برای تصویب نهایی و اجرا، نیازمند، دو قرائت دیگر در کنست است.

 

در مقابل معترضان خواستار توقف پروسه تصویب آن در پارلمان هستند زیرا این لایحه از دید آن‌ها نوعی «کودتا» است زیرا از اختیارات دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی کاسته و در مقابل قدرت و جایگاه قوه مجریه و مقننه در این رژیم تقویت خواهد شد. به گفته آن‌ها نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظامی قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند.

 

این در حالی است «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی پیشتر درباره فروپاشی این رژیم هشدار داده و گفته بود: «ما به سمت نقطه بی‌بازگشت در حرکت هستیم. باید از اصلاحات قضایی دست برداریم»./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار