ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

لاوروف: دنبال تقویت روابط با ایران و کشورهای دوست هستیم

لاوروف: دنبال تقویت روابط با ایران و کشورهای دوست هستیم وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه گفت تلاش کشورهای غربی برای منزوی کردن روسیه شکست خورده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 24
کد خبر: ۱۷۷۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه تصریح کرد که تلاش کشورهای غربی برای منزوی کردن روسیه شکست خورده است.

 

سرگئی لاوروف در مقاله‌ای که روی وب‌سایت وزارت خارجه روسیه قرار گرفته نوشته است: «مراکز جدید قدرت در اوراسیا، آسیا ـ پاسیفیک، خاورمیانه، آفریقا و آمریکای لاتین با راهنما قرار دادن خوداتکایی، حاکمیت مستقیم و هویت‌های فرهنگی و تمدنی‌شان به نتایج شگفت‌انگیزی در حوزه‌های مختلف دست یافته‌اند.»

 

وی اضافه کرد: «آنها سیاست‌های خارجی مستقیم دارند که منافع ملی هسته‌ای آنها را در اولویت قرار می‌دهد، این مسئله عوامل عینی را برای پدیدآیی یک نظم جهانی چندقطبی به جریان می‌اندازد.»

 

لاوروف در بخش دیگری از این مقاله خاطرنشان کرده است: در زمان حاضر رابطه روسیه با آمریکا و اتحادیه اروپا در پایین‌ترین سطح ممکن بعد از پایان دوران جنگ سرد قرار دارد.

 

او نوشته است: «هنگامی که عملیات نظامی ما [در اوکراین] آغاز شد غرب یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار علیه روسیه اعلام کرد. هدف این جنگ مغلوب کردن ما در میدان جنگ، تخریب اقتصاد روسیه و تضعیف ثبات سیاسی داخلی ماست.»

 

او همچنین اضافه کرده است: «ما در حال همکاری با شریکان قابل اعتماد بین‌المللی‌مان برای گذار به سازوکارهای تجاری خارجی با ارزهای غیر از یورو و دلار و ایجاد زیرساخت‌های بانکی و مالی هستیم که تحت کنترل غرب نیستند.»

 

او تصریح کرده است: «در دنیا شریکان بسیاری غیر از آمریکا و اتحادیه اروپا وجود دارند. ما در یک جهان چندقطبی قرار داریم. تلاش‌ها برای منزوی کردن روسیه و ایجاد حصار اطراف آن شکست خورده است.»

 

او تصریح می‌کند: «ما به‌طور مستمر در تلاش هستیم شراکت‌های راهبردی‌مان با هند را مستحکم کنیم و روابطمان با برزیل، ایران، امارات، ترکیه، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی و بسیاری از دیگر کشورهای دوست تقویت کنیم.»

 

لاوروف نوشته است: تمرکز اقتصاد دنیا در حال تغییر مسیر از منطقه یورو‌ـ‌آتلانتیک به منطقه اوراسیا است و سیاست هم در حال پیروی از همین مسیر است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار