روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند

اعتراض روسیه درباره اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در سوریه

معاون مرکز روسی آشتی طرف‌های متخاصم در سوریه گفت که نظامیان اشغالگر آمریکایی در استان الحسکه دست به اقدامات تحریک‌آمیز زده‌اند که با اعتراض رسمی مسکو همراه شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 01
کد خبر: ۱۷۷۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از ادعاهای واشنگتن درباره فعالیت‌های گروه‌های مقاومت در سوریه علیه نظامیان آمریکایی، روسیه از اقدامات تحریک‌آمیز نیروهای ائتلاف تحت رهبری آمریکا در شمال سوریه پرده برداشت.

 

دریاسالار «اولگ گورینوف» معاون مرکز روسی «آشتی طرف‌های متخاصم در سوریه» شامگاه جمعه گفت که نظامیان اشغالگر آمریکایی در استان الحسکه واقع در شمال سوریه دست به اقدامات تحریک‌آمیز زده‌اند.

 

گورینوف در مصاحبه با خبرگزاری «تاس»، توضیح داد: «اقدامات تحریک‌آمیز یگان‌های نیروهای مسلح آمریکا در استان الحسکه ثبت شده است. در جریان گشت‌های مشترک روسیه و ترکیه، حرکت دو گشت ائتلاف موسوم به ضد تروریسم در مسیرهای تعیین‌نشده ردیابی شد».

 

وی با بیان اینکه روسیه نسبت به این اقدامات تحریک‌آمیز آمریکایی‌ها اعتراض رسمی خود را ابلاغ کرده است، اظهار داشت که نقض قراردادهای رفع منازعه توسط ائتلاف غربی، توازن شکننده قوا را که با تلاش روسیه در منطقه به دست آمده است، به خطر انداخته و بر تحولات تأثیر منفی می‌گذارد.

 

این مقام روس در ادامه خبر داد که طی ۲۴ ساعت گذشته، چهار مورد گلوله‌باران منطقه کاهش تنش ادلب از سمت مواضع گروه‌های تروریستی جبهه‌النصره و حزب ترکستان اسلامی در سوریه ثبت شده است.

 

به نوشته تاس، گورینوف همچنین افزود که یک سرباز سوری در تیراندازی تروریست‌های تک‌تیرانداز به نیروهای دولتی زخمی شده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار