دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

کشف ۳ تن گوشت گراز و خوک در شمال تهران

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران از کشف 3 هزار و 300کیلوگرم گوشت غیر مجاز و قاچاق در یک واحد صنفی فروش محصولات پروتئینی در شمال تهران، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگرد محمد زیدی در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: پس از کسب خبری مبنی بر توزیع و فروش گوشت های غیر بهداشتی و قاچاق در یک واحد صنفی در خیابان ظفر تهران ، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران نظارت بر اماکن عمومی سازمان اطلاعات پلیس تهران قرار گرفت.

سرگرد زیدی تصریح کرد: پس از بررسی صحت و سقم خبر دریافتی ، تیمی از ماموران عملیات نظارت بر اماکن عمومی سازمان اطلاعات پلیس تهران به همراه نمایندگان سازمان غذا و دارو و کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی به عمل آمده، 3تن و352 کیلو گرم گوشت غیرمجاز و قاچاق (گراز و خوک) بصورت غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته کشف و توقیف شد.

وی با اشاره به اینکه ارزش ریالی اقلام کشف شده بیش از 20 میلیارد ریال می باشد، بیان کرد: واحدصنفی متخلف که در سابق نیز مرتکب تخلف شده بود، با دستور قضائی پلمب شد و اقلام کشف شده به نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت بررسی بیشتر تحویل داده شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس پایتخت ضمن تشکر و قدردانی بابت همکاری شهروندان با پلیس به جهت برقراری نظم و امنیت و جلوگیری از تخلفات سودجویان، از شهروندان خواست مراتب را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند./فارس

ارسال نظر