گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

استقرار سامانه گنبد آهنین در سراسر فلسطین اشغالی

ارتش رژیم صهیونیستی در صدد است در سایه تشدید تنش‌های امنیتی، سکوهای گنبد‌آهنین را در سراسر اراضی اشغالی مستقر کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، در سایه تشدید تنش‌های امنیتی در همه بخش‌ها و شلیک موشک‌هایی که اخیرا در واکنش به تجاوزهای اشغالگران در مسجدالاقصی از سمت لبنان، سوریه و غزه به سوی شمال فلسطین اشغالی شلیک شده، ارتش رژیم صهیونیستی، شماری از نیروهای ذخیره خود در بخش سامانه‌های هوایی را فراخواند و قصد دارد که سکوهای سامانه گنبد آهنین بیشتری را در سراسر اراضی اشغالی مستقر کند.

 

کانال 12 تلویزیونی رژیم صهیونیستی، شب گذشته گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی در همین راستا، به دستور «یوآف گالانت» وزیر جنگ، شمار زیادی از نیروهای کماندویی خود را با هدف تقویت نیروهای پلیس در مراکز شهرهای صهیونیست‌نشین، فراخوانده و مستقر کرده است و این اقدامات و تدابیر امنیتی از بیم حمله به اهداف صهیونیست‌ها در تل آویو و مرکز اراضی اشغالی اتخاذ شده است.

 

در ادامه این گزارش آمده است که ارتش رژیم صهیونیستی از بیم حملات پهپادی و راکتی، به شکل گسترده‌ای، تعداد زیادی از سکوهای سامانه گنبد آهنین را در سراسر اراضی اشغالی نصب کرده و شمار زیادی از نیروهای هوایی ذخیره را برای فعال‌سازی این سکوها فراخوانده است.

 

بنا بر این گزارش، یکی از دلایل تقویت سامانه گنبد آهنین در اراضی اشغالی، همزمان شدن جمعه آینده با روز جهانی قدس است./ فارس

ارسال نظر