قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

بهترین زمان شروع مسواک زدن کودکان

حداقل در یک سالگی باید کودک را نزد دندانپزشک برای معاینه دندان‌ها برد و والدین نیز آموزش‌های لازم را ببینند. ضمن اینکه مسواک زدن کودک با مسواک انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر معصومه مسلمی، دندانپزشک اطفال و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران با اشاره به روش‌های پیشگیری از پوسیدگی دندان در کودکان یک تا سه ساله اظهار داشت: بعد از یک سالگی رشد دندان‌ها کاهش پیدا کرده و اشتهای کودک دچار نوسان می‌شود و ممکن است کودک از خوردن برخی مواد غذایی سر باز زند، در نتیجه باید در غذای کودک نظم ایجاد کنیم، ضمن اینکه مصرف شیر را محدود کنیم تا کودک مواد غذایی حاوی آهن مصرف کرده و این مواد به بدن کودک برسد.

وی با تاکید بر رعایت بهداشت دهان در کودکان یک تا سه ساله توسط والدین، افزود: حداقل در یک سالگی باید کودک را نزد دندانپزشک برای معاینه دندان‌ها برد و والدین نیز آموزش‌های لازم را ببینند. ضمن اینکه مسواک زدن کودک با مسواک انجام شود.

عضو فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به چگونگی مسواک زدن کودکان در این سنین ابراز کرد: بهترین موقعیت برای مسواک زدن کودکان این است که کودک در کنار و در سمت چپ ما قرار داده شود و سرش را روی بازوی چپ خود قرار داده و از پهلو مسواک زدن را انجام دهیم. همچنین استفاده از خمیردندان توصیه نمی‌شود و همان عمل مکانیکی مسواک کفایت می‌کند.

مسلمی با تاکید بر پرهیز از مصرف مواد غذایی چسبنده به دندان مانند بیسکویت، شکلات، و بیسکویت مادر، گفت: باید مصرف چنین مواد غذایی را محدود کنیم و در صورت مصرف بلافاصله مسواک زدن کودکان را انجام دهیم./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار