بهترین زمان شروع مسواک زدن کودکان-راهبرد معاصر
هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV فردا مدارس ۶ شهر غیرحضوری شد + جزییات  تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۸/۲۵؛ سامانه بارشی در راه ایران

بهترین زمان شروع مسواک زدن کودکان

حداقل در یک سالگی باید کودک را نزد دندانپزشک برای معاینه دندان‌ها برد و والدین نیز آموزش‌های لازم را ببینند. ضمن اینکه مسواک زدن کودک با مسواک انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر معصومه مسلمی، دندانپزشک اطفال و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران با اشاره به روش‌های پیشگیری از پوسیدگی دندان در کودکان یک تا سه ساله اظهار داشت: بعد از یک سالگی رشد دندان‌ها کاهش پیدا کرده و اشتهای کودک دچار نوسان می‌شود و ممکن است کودک از خوردن برخی مواد غذایی سر باز زند، در نتیجه باید در غذای کودک نظم ایجاد کنیم، ضمن اینکه مصرف شیر را محدود کنیم تا کودک مواد غذایی حاوی آهن مصرف کرده و این مواد به بدن کودک برسد.

وی با تاکید بر رعایت بهداشت دهان در کودکان یک تا سه ساله توسط والدین، افزود: حداقل در یک سالگی باید کودک را نزد دندانپزشک برای معاینه دندان‌ها برد و والدین نیز آموزش‌های لازم را ببینند. ضمن اینکه مسواک زدن کودک با مسواک انجام شود.

عضو فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به چگونگی مسواک زدن کودکان در این سنین ابراز کرد: بهترین موقعیت برای مسواک زدن کودکان این است که کودک در کنار و در سمت چپ ما قرار داده شود و سرش را روی بازوی چپ خود قرار داده و از پهلو مسواک زدن را انجام دهیم. همچنین استفاده از خمیردندان توصیه نمی‌شود و همان عمل مکانیکی مسواک کفایت می‌کند.

مسلمی با تاکید بر پرهیز از مصرف مواد غذایی چسبنده به دندان مانند بیسکویت، شکلات، و بیسکویت مادر، گفت: باید مصرف چنین مواد غذایی را محدود کنیم و در صورت مصرف بلافاصله مسواک زدن کودکان را انجام دهیم./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده