به گزارش راهبرد معاصر، قاسم نوده فراهانی اظهار کرد: اختلال و قطعی در سامانه درگاه ملی مجوزها مشکلات عدیده ای را برای کاربران این سامانه به همراه داشته است و اعتراض خود را به وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کردیم. در کمتر از بیست روز کاری فروردین ماه، ۵ روز سامانه درگاه ملی مجوزها قطع بوده و روزهای دیگر نیز اختلال داشته است.
فراهانی با بیان اینکه همین امروز ۳۰ فروردین ماه سامانه درگاه ملی مجوزهای وزارت اقتصاد قطع است، تصریح کرد: در سال گذشته همین ایام فروردین ماه، حدود ۱۷ هزار درخواست صدور مجوز در سامانه اصناف ثبت شد و عملیات آن انجام شد ولی امسال که باید رشد داشته باشیم، کمتر از ۱۰ هزار درخواست از درگاه مجوزها دریافت شده است.
نوده فراهانی ضمن اعلام نارضایتی شدید واحدهای صنفی که در جلسات با مسئولین بهویژه ریاست جمهوری و نمایندگان مجلس نیز ابراز کرده اند، گفت: این درگاه قرار بود مانع زدایی کند، تا کار را به بخش خصوصی بسپاریم، ولی کاری را که اتحادیه های صنفی به خوبی انجام میدادند، از آنها گرفتیم و سرعت پاسخگویی دستگاههای دولتی نیز بهتر نشده است.
وی افزود: قانون مقررات زدایی برای آن بود که موانع دستگاههای دولتی رفع شود، درحالیکه مجریان قانون، به جای دستگاههای دولتی، دست و پای اتاقها و اتحادیه ها که نهاد مردمی هستند را میبندند.
نوده فراهانی همچنین اعلام کرد: پاسخ استعلامهای دستگاههای دولتی نظیر سازمان مالیاتی، به نحوی است که حدود ۴۰درصد از درخواستهای مجوز، رد میشود و بهبودی نسبت به قبل حاصل نشده است./ ایسنا