وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است توییت عراقچی به زبان چینی پس از دیدار با وانگ‌یی + عکس عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم

اولین موضع رسمی امارات پس از چرخش به سوی ایران

وزیر مشاور در امور خارجه امارات متحده عربی ضمن تاکید بر همکاری مستمر امارات با عربستان سعودی، اعلام کرد که موضع مشترک این دو کشور در مورد پرونده ایران، اجتناب از درگیری و مقدم کردن رویکرد سیاسی بر مواجهه است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات متحده عربی، روز گذشته در سلسله پیام‌هایی در توییتر خود نوشت: موضع امارات متحده عربی و عربستان سعودی در مورد پرونده ایران مشترک است و این دو کشور رویکرد سیاسی را به مواجهه و درگیری ترجیح می‌دهند.

 

قرقاش همچنین در اشاره به نحوه پوشش اخیار دیدار فرمانده گارد ساحلی امارات با همتای ایرانی در رسانه‌های قطری، مقام‌های قطر را متهم کرد که قصد دارند با برجسته کردن برگزاری این نشست در تهران از این موضوع بهره‌برداری سیاسی کنند.

 

عربستان سعودی، بحرین، امارات و مصر از ژوئیه 2017 روابط دیپلماتیک و اقتصادی خود با قطر را به اتهام حمایت این کشور از تروریسم و نزدیکی به ایران و برخی مسائل دیگر قطع کرده‌اند. دوحه اتهامات ریاض را رد کرده است.

 

سه‌شنبه هفته گذشته «حمد علی مصباح الاحبابی» فرمانده گارد ساحلی امارات متحده در رأس هیاتی وارد تهران شد و با سردار «قاسم رضایی» فرمانده مرزبانی نیروهای انتظامی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد. دو طرف در این دیدار بر تقویت روابط دیپلماتیک و تأمین امنیت خلیج فارس و دریای عمان تأکید کردند.

 

این سفر و دیدارها به مذاق سعودی‌ها خوش نیامد و فعالان سعودی با راه‌اندازی هشتگی، به این سفر هیئت اماراتی به ایران واکنش نشان داده و این گام را «خیانت امارات به کشورشان توصیف کرده‌اند».

 

 

روز پنجشنبه نیز خبرگزاری رسمی ترکیه( آناتولی) به نقل از منابعی اماراتی خبر داده بود که «محمد بن‌راشد آل مکتوم» حاکم دبی و نخست‌وزیر امارات، خواستار تغییر سیاست این کشور درباره ایران شده است.

 

 

انور قرقاش، که کشورش این روزها به دلیل عقب‌نشینی نظامی از یمن تحت فشار طرف سعودی است، همچنین در توییتر نوشت که جابه‌جایی نیروهای امارات از یمن در توافق با عربستان سعودی صورت گرفته و کما این‌که بر سر راهبردی در مرحله آتی یمن نیز توافق شده است.

 

این دیپلمات اماراتی تاکید کرد که همکاری امارات متحده عربی و عربستان سعودی ادامه‌دار است.

 

امارات شریک اصلی ائتلاف عربی به رهبری عربستان در جنگ علیه یمن است، اما منابع خبری ماه گذشته از تصمیم امارات برای خروج بخش بزرگی از نیروهای نظامی خود از یمن و ائتلاف عربی خبر دادند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار