شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

سومین بانک آمریکایی نیز ورشکسته شد

یک بانک دیگر به جمع بانک‌های ورشکسته آمریکا افزوده شد و شمار بانک‌های ورشکسته شده آمریکایی در ظرف یک ماه گذشته به سه بانک رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، ارزش سهام شماری از بانک‌های منطقه‌ای آمریکا روز دوشنبه با رنگ قرمز (کاهشی) در پایان داد و ستد‌ها بسته شد. این (موضوع) نشان دهنده ادامه نگرانی در بخش بانکی در پی ورشکستگی بانک ”فرست ریپابلیک“ (First Republic) و اقدام ”جی پی مورگان چیس“ به خرید (سهام) آن است.

 

پس از آنکه مقامات بانک کوچک‌تر ”فرست ریپابلیک“ را بستند، هم اکنون این غول وال استریت می‌گوید ۱۰.۶ میلیارد دلار به شرکت بیمه پس انداز فدرال (اف دی آی سی) پرداخت خواهد کرد. بانک فرست ریپابلیک از ماه گذشته در پی ورشکسته شدن دو بانک دیگر آمریکایی زیر فشار قرار داشت.

 

در همین حال، کریستالینا جورجیه وا، مدیر صندوق بین المللی پول‏ می‌گوید پیش بینی می‌کند که فشار‌های بیشتری به بخش بانکی وارد شود.

 

پیش از این خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشته بود: آمریکا در تلاش برای نجات بانک‌های ورشکسته خود است. مقامات آمریکایی یک سری تلاش‌های فوری را برای نجات بانک فِرست ریپابلیک در پیش گرفته اند، زیرا تلاش شرکت‌های بخش خصوصی تاکنون با شکست مواجه شده است.

 

افراد مطلع در گفتگو با رسانه‌ها اعلام کردند شرکت بیمه سپرده فدرال، وزارت خزانه داری و بانک مرکزی آمریکا طی روز‌های اخیر جلساتی را با شرکت‌های مالی ترتیب داده اند تا راهکاری در اختیار این بانک قرار دهند.

 

موسسات مالی مهم آمریکایی ماه گذشته برای کمک به فرست ریپابلیک برای جلوگیری از دچار شدن به سرنوشتی مشابه، بر سر تزریق ۳۰ میلیارد دلار به این بانک مشکل دار توافق کرده بودند که نتیجه ای نداشت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر