المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه

حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که توپخانه ارتش اسرائیل در پاسخ به شلیک موشک از غزه، مناطقی از غزه را بمباران کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ارتش رژیم صهیونیستی یکی از مواضع مقاومت فلسطین در شرق غزه را هدف حمله توپخانه‌ای قرار داد.
به گزارش المیادین، آژیر هم اکنون در شهرک‌های اسرائیلی در نزدیکی غزه به صدا درآمده است.

منابع صهیونیستی مدعی رهگیری چند راکت شده‌اند که ۴ راکت به سمت سدیروت شلیک و برخی از آن‌ها رهگیری شده است. در پی حمله موشکی گروه‌های مقاومت، منابع خبری از زخمی شدن یک صهیونیست خبر دادند.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که ۲۱ راکت از جانب نوار غزه شلیک شده که ۴ راکت از آن‌ها را توانسته منهدم کند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که در واکنش به شلیک موشک از غزه، مواضعی را در نوار غزه هدف حمله توپخانه‌ای قرار دادیم. ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک نشینان صهیونیست اطراف نوار غزه دستور داده تا در اماکن نزدیک به پناهگاه‌ها باقی بمانند.

ارتش اسرائیل گفت که آژیر‌های خطر در منطقه کیبوتس سعد پس از حملات موشکی به صدا درآمده است.بنیامین نتانیاهو وزیر جنگ را برای تشکیل جلسه عصر امروز کابینه امنیتی فراخواند.

بیانیه مقاومت در خصوص حمله راکتی به اراضی اشغالی

اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین اعلام کرد که در اولین پاسخ به شهادت «خضر عدنان» اسرائیل را هدف حملات راکتی قرار داده است.

به گزارش «المیادین» اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطینی در بیانیه‌ای ضمن اعلام این موضوع افزود: تاکید می‌کنیم که ما به خون شهیدان و فداکاری اسیران وفادار می‌مانیم و موضوع آنان در راس اولویت‌های مقاومت خواهد بود.

در این بیانیه امده است: به دشمن هشدار می‌دهیم ادامه خصومت و ارتکاب هرگونه جنایت یا حماقت بدون پاسخ نخواهد ماند. مقاومت با آمادگی کامل به عنوان سپری برای مردم در هر جایی باقی خواهد ماند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار