اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

اردوغان: آفت تروریسم را از زندگی روزمره مردم ترکیه محو می‌کنیم

اردوغان: آفت تروریسم را از زندگی روزمره مردم ترکیه محو می‌کنیم رئیس جمهور ترکیه روز سه‌شنبه در سخنرانی گفت که قطعا آفت تروریسم را از زندگی روزمره مردم ترکیه محو خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» در ادامه سخنرانی خود از اکتشاف میدان نفتی در جنوب شرقی ترکیه خبر داد که توان تولید آن به 100 هزار بشکه در روز می‌رسد.

رئیس جمهور ترکیه اضافه کرد: «انتقال نفت استخراج شده از چاه آیبوکه یالچین به پالایشگاه‌ها را آغاز کردیم».

اردوغان گفت: «گام جدیدی را در زمینه خودکفایی کشور در زمینه انرژی بر خواهیم داشت و تولید نفت از چاه آیبوکه یالچین را به 180 هزار بشکه در روز خواهیم رساند».

وی اضافه کرد: «تمام موانعی که سبب می‌شود ثروت‌های زیر زمین و روی آن در دستان ملت قرار نگیرد را بر می‌داریم».

نگاهها در ترکیه به روز انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی ۱۴ می (۲۴ اردیبهشت) دوخته شده است. انتخاباتی که بار دیگر اردوغان یک طرف اصلی آن به شمار می‌رود و در مقابل اردوغان سه نامزد دیگر وجود دارند که مهم‌ترین آن‌ها «کمال قلیچدار اوغلو» رهبر حزب جمهوری‌ خلق است.

طبق اعلامیه کمیسیون عالی انتخابات که بر روند رأی‌گیری نظارت می‌کند، نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری که پس از بررسی پرونده آن‌ها از سوی این کمیسیون پذیرفته شده‌اند، «رجب طیب اردوغان» نامزد ائتلاف «جمهور»، «کمال قلیچدار اوغلو» نامزد ائتلاف «ملت»، «محرم اینچه» رئیس حزب «مملکت» و نامزد چهارم «سنان اوغان» نامزد ائتلاف «آتا» هستند.

در سطح منطقه‌ای نیز به دلیل اینکه ترکیه خود را در بسیاری از بحران‌ها درگیر کرده و تغییر سیاست حاکم در ترکیه بر روی منطقه نیز تأثیر قابل توجهی دارد، این انتخابات با دقت بالایی از سوی کشورهای منطقه رصد می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار