ترکیه، آلمان و هند در صدر درخواست‌کنندگان سانسور محتوا در توییتر-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

ترکیه، آلمان و هند در صدر درخواست‌کنندگان سانسور محتوا در توییتر

داده‌های توییتر نشان می‌دهد سه کشور ترکیه، آلمان و هند در صدر کشور‌هایی قرار دارند که از توییتر درخواست سانسور محتوا را می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر. داده‌ها نشان می‌دهد که توییتر تحت مالکیت جدید با بیشتر درخواست‌های دولت‌های مختلف برای سانسور کاربران یا توییت‌هایشان موافقت کرده است.

 

به گزارش الجزیره، داده‌های گزارش‌شده توییتر نشان می‌دهد که پس از اینکه ایلان ماسک این پلتفرم را تصاحب کرد، توییتر با تقریباً تمام درخواست‌های دولت‌ها برای حذف محتوا موافقت کرده است.

 

این غول رسانه‌های اجتماعی به طور کامل یا جزئی با ۹۸.۸ درصد درخواست‌های حذفی که از ۲۷ اکتبر، تاریخ تصاحب ماسک، تا ۱۳ آوریل دریافت کرده بود، موافقت کرده است؛ از جمله صد‌ها درخواست از ترکیه و هند، که به دلیل ساکت کردن منتقدان با انتقاد مواجه هستند.

 

بر اساس داده‌های توییتر گردآوری شده توسط مرکز برکمن برای جامعه اینترنت در دانشکده حقوق هاروارد، توییتر یا به طور کامل با ۸۳ درصد از درخواست‌ها موافقت کرد و یا تا حدی با ۱۵۴ درصد این درخواست‌های سانسور را انجام داده است.

 

ترکیه مسئول نیمی از درخواست‌های حذف بود و پس از آن آلمان و هند به ترتیب ۲۶ و ۵ درصد بودند. این داده‌ها سوالاتی را در مورد تعهد اعلام شده ماسک به حفاظت از آزادی بیان ایجاد می‌کند. تحت مالکیت قبلی توییتر، این سایت رسانه اجتماعی با نرخ کمتری از درخواست‌های حذف توسط دولت پیروی می‌کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر